Pagina's

zondag 9 augustus 2015

Rocking chairs on a porch


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer een van mijn projectjes laten zien die ik gemaakt heb. Een veranda met schommelstoelen! De schommelstoel is een patroon Sandra's Scrapshop

Door de geweldige nieuwe zomerkit van Magnolia Stamps (Flower Power-achtige stempels) - die straks ook zeker te koop zal zijn in de nieuwe collectie bij Creashop Duymelot - kreeg ik de inspiratie van een veranda/porch wat typisch Amerikaans is en waar ik de schommelstoelen zo zag staan om te relaxen. Mijn idee was geboren!!!
De Magnolia-stempels zijn dus van de nieuwste zomerkit. Helaas weet ik de namen nog niet. Verder is het papier van Inkido en de houten vloerdelen is van het designpapier van Noor! Design. De tekst Carpe Diem is een stans van Noor! Design. 

Hieronder zie je goed het gepimpte dak. Nadat ik deze gemaakt had, heb ik met een Martha Stewart pons de dakpannen gemaakt van designpapier. Daarna opgepimpt met bloemen, en vlinders van Marianne Design.


Verder heb ik ook gebruikt: bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts, parellint vierkant, kristallen vlinders, Kort & Godt oprolbloemen, parellint rond. 


Let ook eens op de leuke hangende bloemenmanden/baskets die er hangen. Die heb ik zelf gemaakt door een cirkel van Nestabilitie te nemen en deze door te knippen tot het midden en deze daarna op elkaar te plakken. Touw erdoor heen en bloemen in de basket plakken en je bloemenmand is klaar. 

Verder heb ik de doohickey uit de Magnolia Doohickey kit volume 5 (plantenbak) gebruikt en de lantaarns zijn uit de Magnolia Doohickey kit volume 2. 

Uiteraard heb ik mijn Tilda's ingekleurd met mijn copic markers en daarna uitgeknipt. Hieronder kun je nog heel goed de schommelstoelen zien. Ze zijn leuk om te maken en te gebruiken! 


Ik hoop dat jullie mijn veranda met schommelstoelen mooi vinden en ik kijk uit naar jullie reacties.


1 opmerking:

afke zei

wauw Chantal wat een leuk en lief tafereeltje. Complimenten voor alle mooie details!
Lieve groetjes, Afke