Pagina's

woensdag 17 november 2010

2 kerstkaarten


Hallo,

Vandaag heb ik voor jullie twee kerstkaarten maar liefst !!
Ik ben daar erg druk mee, maar nog steeds geen kerst groen en rode kaarten gemaakt....deze zijn dan ook weer gemaakt in bruin en creme/wit tinten.
De tweede kaart hierboven heb ik gemaakt van een tekst van Magnolia,van de kerst collectie van verleden jaar. Ik heb daarvoor bruine memento inkt gebruikt.
Ik heb voor de tekst en bruine onderkant de Spellbinder nestabilities Labels eight gebruikt,in twee verschillende maten.
Daaronder heb ik de cuttlebug embossing folder swiss dots gebruikt.
De swirls heb ik gemaakt van marianne design creatables,en de takjes zijn van een mal van Joy. Verder heb ik gebruikt: bloemen, papieren roosjes en witte stickles.
Dit is voor mij een hele ander soort kaart dan wat ik "normaal"maak, en vond het dan ook erg leuk om te maken.Deze kaart heb ik gezien in een tijdschrift van creatief met kaarten en vond het zo mooi dat ik zondag dacht..die doe ik!!
De eerste kaart is gemaakt van stempels van Magnolia, de tilda in christmas coat die je hier kunt vinden heb ik gemaskerd met een stempel van een oudere kerst serie van magnolia,het winter hekje.De tekst is gemaakt van een stempel van kaisercraft.
Het papier is ook van Magnolia.
Ik heb het weer ingekleurd met de copic markers nr: W0-W1-E00-E02-E31-E33-E35-E41-E42-E43-E50-E51-E53-E04.
Het hek en grond heb ik gemaakt van Aleenes true snow,en verder heb ik gebruikt: prima marketing bloemen, roosjes,plakparels en metalen hoekjes hier te vinden.
Nou, ik ben erg benieuwd wat jullie van de kaarten vinden !!
Bedankt voor het kijken!
Groetjes, Vera

8 opmerkingen:

Unknown zei

Hoi Vera, wat een prachtige kaartjes. Ik vind het erg mooi die kerstkaarten in bruintinten. Mooie tekststempel trouwens van Magnolia, die had ik nog nooit gezien.
Groetjes, Frea

chantal zei

schitterende kaarten vera
erg leuk gedaan
liefs chantal

creacora zei

Vera hoi ze zijn Super leuk zo met die tekst !!

Groetjes Cora

Neline zei

ze zijn allebei echt super leuk!!
groetjes
Neline

Tineke zei

Hoi Vera ik vind ze alletwee super geworden! Mooie kleurtjes heb je ook gebruikt en zeker iets anders dan de gebruikelijke kerstkleuren ;)

Groetjes Tineke

Tinie zei

Hoi Vera, wat een prachtige kaarten!!! Echt een pracht om naar te kijken en mooie kleuren.

Groetjes Tinie

Marie-Anne zei

Mooie kaarten!

Groetjes,

Marie-Anne

Margreet zei

mooi kaartjes weer Vera, en wat n mooie kleuren.
Liefs Margreet