Pagina's

woensdag 25 mei 2011

I hope my card will make you smile !!Hallo allemaal,Van het weekend heb ik deze afdrukje ingekleurd maar verder niets meer mee gedaan, dus moest ik gisteravond heel snel aan het werk om het kaartje te maken, anders had ik niets voor op het blog vandaag!!!

Het papier dat ik gebruikt heb is van een nieuwe paperpad van Basic Grey "Hello Luscious".

Een mooie paperpad maar met hele andere kleuren, die ik normaal gesproken niet vaak gebruik bij elkaar. Dus voor mijn doen een hele omschakeling....maar ben erg blij met het resultaat!

De stempel is van Magnolia van de serie butterfly dreams en heet "Hello little butterfly".

De volgende copic nrs. heb ik gebruikt: E00-E02-E42-E43-E44-BG10-BG11-BG13-R35-R37-R39-Y06. De ovaal achter de tilda heb ik gemaakt met een spellbinder nestabilitie, en daar omheen heb ik een crealies border stans gebruikt. Het was even wat werk maar steeds stukjes ingeknipt en toen vastgelijmd rond de ovaal,met dit mooie resultaat!!

Het ronde tekst stempel is van Nicole Verkooijen, en ik heb ze met twee EK succes circle nesting ponsen uitgeponst! Je kunt deze hier vinden bij Astrid in de webwinkel.

Verder heb ik het rustig gehouden met twee bloemetjes, roosjes en een perlen pen creme.

Ben erg benieuwd hoe jullie de kaart vinden, want dit zijn eigenlijk nieuwe kleuren combinaties voor mij! Tot de volgende keer!!

Groetjes, Vera

6 opmerkingen:

Helen zei

Heel mooi kaartje met mooi papier en mooie kleurencombo. Zie dat het freubelen al weer goed gaat; hoop dat de wonden inmiddels een beetje genezen zijn. Groetjes

martina's kaartjes zei

het is een leuke kaart ! heel geslaagd,
groetjes, martina
x

marjoleincreatief zei

Super leuk geworden!!! Mooie kleurem hoor.

Groetjes marjolein

Christina C. zei

Indeed, your card made me smile.....how can it not?? This is such a delightful Tilda and you showed her off magnificently!!!!

chantal en sygrid zei

schitterende kaart vera
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid

Tineke zei

Superleuke kaart heb je weer gemaakt Vera en ik vind het nog steeds jammer dat ik die stempel niet heb gekocht ;-)Mooi papier en toppie ingekleurd meid!

Groetjes Tineke