Pagina's

vrijdag 7 september 2012

Tilda with ugg shoes

Hallo weer Duymelot bloggers,

na een hele inspannende hectische week van 5 nachten en een avond op het werk waarin zoveel gebeurd is dat ik het voldoende vond voor een heel jaar ben ik er weer met een kaartje.
En wat is dit toch een heerlijke manier om even helemaal nergens aan te hoeven denken, genieten gewoon, alhoewel dit best wel een bevalling was.
Op de een of andere manier wilde het niet echt lukken, (toch teveel in het hoofd waarschijnlijk) maar er is weer een kaartje en wel Tilda with ugg shoes uit de Australian collectie.

Deze Tilda doet mij denken aan mijn roodharige kleindochter een paar jaar geleden toen we met haar naar de vlindertuin zijn geweest.
Er kwam toen een ontzettende grote vlinder op haar kleine handje zitten en dat gezichtje van haar en de verwondering was om nooit te vergeten, geweldig!!

De basis van de ezelkaart is van wit cardstock en het papier is ........ surprise hahahaha van Maja Deisgn.
Ik heb haar uiteraard gekleurd met copics en wel met de volgende kleurtjes: Ik moet er even bij vermelden dat de kleuren in werkelijkheid wat lichter uitkomen, maar er zit wel erg veel contrast in haar en gezichtje.
Huid: E51- 50 - 02 - 00 Blosjes van Tilda zijn ook met E02 gedaan.  Haren: YR24 - YR21 - E21 - E97 Jurkje en schoenen B000 - BV20 - R46 De vlinder/libel B25 - B21 - B000 - E00 voor de kleine wangetjes.
Hier is de tag met stempel te zien
Ik heb tilda uitgeknipt en ik heb een ovaal met een nestabillitie uit een oudere serie gestanst en Tilda daar wat verhoogd opgeplakt.
Ik heb daar een paar piepkleine pareltjes met de parel pen op gemaakt, welke gewoon te bestellen d.m.v. een mailtje of belletje.
Onder het ovaal heb ik kant geplakt.
de strik is de hidden tag.
Alle randen die je maar kunt bedenken zijn geïnkt met blauwe Distress inkt, ook de bloemen.
De bloemen zijn gemaakt met een Crealies stans nummer 5 welke volgens mij besteld is door Astrid, Ook de border randjes zijn van Crealies, naast het kant en op de onder kaart.
Die op de onder kaart heb ik gemaakt d.m.v. een bredere reep cardstock te pakken en dan aan beide kanten met de Crealies stans uit te stansen.
Hier zie je de Crealies borders en de bloem wat beter
In de bloemen zitten afgeknipte meeldraadjes als hartjes.
En de bloem in detail
De kleinste vlinders komen ook van een Crealies stans en de grotere op de strook papier zijn van een Martha Stewart pons.
Verder heb ik onder de bloem door nog een reststukje kant geplakt (het was nog over en te weinig om een breedte van een kaart mee te bedekken en dan weet je het wel, dan blijft het liggen en zo heeft het nog een leuk plekje gekregen.
Je kan dit ook gebruiken (dat heb ik ook al eens op een kaart laten zien) om een rozet mee te maken d.m.v. een draad langs de kant erdoorheen te rijgen, aan te trekken en vast knopen en je hebt een hele leuke rozet voor onder een roosje bv.

Ik geloof dat ik alles weer gemeld heb, maar mochten er vragen zijn dan hoor ik dat graag,

creatief liefs, een heel fijn weekend en tot de volgende keer,

Mary

8 opmerkingen:

Unknown zei

GORGEUS!!!!

Christina C. zei

Such a beautiful easel card, Mary!!!!! OMGgggg....loving this magnificently colored Tilda and all those luscious details. Absolutely phenomenal!!!!!!

Ankie vd Polder zei

Ach wat een schatje. Mooi zo dat zachtblauw en wit. Groetjes, Ankie

JB zei


Hoi Mary ,

wat een prachtige kaart !!!
Mooie kleuren en heel mooi
ingekleurd .

Prettig weekend Jenny

Frouwkje zei

Schitterende kaart Mary!!!!
Liefs, Frouwkje

Nellie zei

Wat een oprachtige kaart!!

Groetjes, Nellie

creacora zei

Een schitterende kaart en hoe toepasselijk het verhaal over het meisje met de rode haren hihi idd super !

Groetjes en fijn weekend xx Cora

roelie zei

super mooi kaartje

prachtige detai,s er bij

gr roelie S