Pagina's

zondag 3 maart 2013

Happy Easter!!Goedemorgen allemaal,

Vrijdag is onze maart-wedstrijd bij Duymelot Design Team van start gegaan en dit keer heeft Margreet de wedstrijd bedacht! En hoe kan het ook anders in maart met Pasen voor de deur om gezellig allemaal een Paaskaart te maken! Ik vond het super om weer heerlijk met die zachte kleurtjes te werken en krijg hiermee gewoon zin in de lente! Doen jullie ook gezellig mee met onze maandwedstrijd? Je hebt nog tot en met 31 maart de tijd.

Ik heb mijn afdrukje weer eens gemaskerd en mijn tulpenkar voor het eerst gebruikt (oeps, heb hem al een jaar in mijn doos liggen...., kennen jullie dat ook met jullie stempels?) Ik heb gebruik gemaakt van het prachtige Pion papier en daarvan collecties gecombineerd (Grandma's Old schoolbook en From my heart)

Ik heb sinds kort de mal van Tim Holtz met de vlinderborder en ben er helemaal weg van en dus ook gelijk maar op deze kaart gebruikt hihi. Mijn andere vlinders heb ik gevonden op Pinterest en deze uitgeprint en opgeplakt. De bloemen zijn o.a. van Wild Orchid Craft en die gele spikkels heb ik op de beurst gekocht, maar ben helaas de naam van de firma kwijt....Het labelzakje is van Melissa Francis en ik heb mijn geliefde lovely fence en swirl van Magnolia gebruikt als stans. Verder de kaart afgewerkt met echte (!) eitjes en veertjes. De eitjes heb ik doormidden gebroken en die op de kaart geplakt. En ja hoor... het is dus een weggeefkaart, want die eieren zullen het niet overleven in de post ben ik bang hahaha.


Mijn gebruikte materialen zijn:
Magnolia lovely fence, Magnolia Swirl, Nestabilities circle & oval circle, Tim Holtz Vlinder border
label Melissa Francis, Bloemen Wild Orchid Craft en anderen, parels, eitjes, veertjes, kant uit eigen voorraad, bedel vlinder, 
Distress inkt Vintage photo en copic markers

Nummers copic markers:
Huid: E02,01,00,000,RV21
Haar: Y21,YR21,Y28,YR24
Strik en trui: R05,02,12,01
Broek en hoed: E43,42,41
Schoenen: E44, 43,42
Bunny: W1,3,5
Tulpenkar: E79,77,74,71
Tulpen: YG91,93,95, Y38,35,32,W3,V17,15,12

Ik wens jullie allemaal nog een mooie zondag en tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Chantal

8 opmerkingen:

Lia zei

met recht een schitterende paaskaart,
groetjes Lia

janieworkum zei

Prachtige kaart Chantal , en prachtig die voorjaars kleuren
groetjes janie

Marieke zei

Het is weer n plaatje meis!!!!!

roelie zei

O wauw wat een super mooie voorjaars kaart chantal

daar krijf je wel een voorjaarsgevoel bij

gr roelie

Yvonne Donders zei

Supergave kaart Chantal! Ik zal eens graaien in mijn nog niet gebruikte stempelvoorraad hihi, ik heb er ook nog veel die ik al langere tijd heb, maar nog niet eens uit de verpakking heb gehad.
Zonde he!

Groetjes Yvonne

verascrap zei

Hoi Chantal, zoals al eerder gezegd...een prachtige kaart, er is veel te kijken !! Toppie.
Groetjes, Vera

Chris zei

This is gorgeous.

esmee zei

een vrolijk kaartje