Pagina's

zondag 1 september 2013

Love and adore.... Bingo-challenge bij Duymelot


Goedemorgen allemaal,

Vandaag start er een nieuwe maandchallenge bij Duymelot Design Team en dat betreft Bingo! Maak een kaart waarop een rijtje (horizontaal, verticaal of diagonaal) minimaal op terug te vinden is. Mijn kaart heeft bijna Full House op het stempelafdrukje na LOL! Ik heb een vintagekaartje gemaakt en dit keer ook met een vintageplaatje. Klik vooral hierboven op de pagina van de wedstrijd om te zien wat de andere DT-dames voor prachtige creaties hebben gemaakt en doe vooral gezellig mee!


Toen ik dit vintageplaatje van Pion zag, dacht ik direct aan mijn vader.... Wij  hebben ons hele leven honden gehad (en nog steeds) en het allereerste ras dat mijn vader in (ouderlijk) huis had, was een kleine duitse Pinscher. Hij was zelf toen ook nog een baby... Hoe gaaf is het dan om juist voor zijn 66ste verjaardag afgelopen vrijdag dit geweldige plaatje te gebruiken! Mijn vader had het zelf kunnen zijn!

Om het ook oud te laten blijken, heb ik de bruintinten wederom gebruikt van het Maja Design - Vintage Summer Basics 2012. Daarnaast heb ik het geweldige Ute Ultra thick Embossing Enamel gebruikt. Je kan/mag Astrid altijd een mailtje sturen of ze dit voor je kan bestellen! Ik heb drie dikke lagen embossingpoeder aangebracht op het plaatje. Daarna heb ik het 10 minuten in de vriezer gelegd en nadat ik het uit de vriezer haalde direct "geknakt". Daardoor ontstaan er van die barsten op je plaatje, waardoor het nog ouder eruit komt te zien. Zie hieronder het resultaat. Het is toch net een oude foto of niet dan?


En om de fotogedachte vast te houden heb ik de filmstrip van Tim Holtz gebruikt, maar ook de geweldige Picture Wheel van Tim Holtz en omdat het toch een mannenkaart is, heb ik mijn tandwielen ook van Tim Holtz gebruikt. Verdeer weer het ribbelkarton van Joy dat ook te koop is in de (web)shop, teksttickets Tim Holtz en de paperclip is ook van Tim Holtz. De kaart heb ik verder afgewerkt met jute en natuurlijk bloemen van Wild Orchid Craft.

Ik hoop dat ik jullie weer heb mogen inspireren en ben benieuwd wat jullie van mijn kaartje vinden. Mijn vader was er in ieder zeeeeeeer blij mee en moest ook gelijk denken aan zijn kinderjaren... Mission accomplished! Fijne zondag allemaal!


5 opmerkingen:

Anita van Merode zei

Super mooi gemaakt door Chantal!!!
Leuke nieuwe challenege.
Groetjes Anita

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Ghea zei

wow wat een schitterend kaartje Chantal, I LOVE IT ben gek op vintage kaartjes ook al kan ik het zelf niet zo heel goed.
Mag het heel graag bij andere bekijken.
Fijne zondag, liefs Ghea
http://gheasknutselkaartjes.blogspot.com

roelie zei

wauw wat een mooie vintage kaart

heel mooioud gemaakt ook

prachtig

gr roelie

Jolanda zei

Echt een te gekke kaart TOPPIE.

Liefs van Jolanda