Pagina's

woensdag 5 november 2014

Hobbyjournaal 116 een hobbydotkaart en altijd tijd voor een pinkribbon kaart

 Hoi allemaal,

Voor het hobbyjournaal  16 mocht ik super leuke kaartjes weer maken. Ik heb de halloween er maar niet meer bij gedaan omdat we die al achter de rug hebben. Maar wil jullie het dotpatroontje met het Amy design plaatje laten zien. Ik vind het plaatje een beetje vintage aan doen, dat maakt het plaatje juist weer anders en mooi. En een keertje een rechte kaart, ja dat is uitzondelijk! Ik maak ze eigenlijk altijd vierkant.
Maar ook eventjes in het HJ laten zien dat de Pinkribbon niet alleen gebonden is aan een maand oktober. Want elke maand komen er helaas meer lieve mensen bij met deze agressieve aandoening. Ik vind dat je altijd daarmee bezig blijft. Dus in dat kader deze Pink Ribbon kaart. Er is altijd tijd voor een mooie kaart, vooral als iemand ziek wordt of is.
Deze kaart heb ik dan ook gemaakt met een oud collega in gedachten, die altijd positief is en een zeer agressieve vorm van borstkanker heeft. Ondanks de zware medische molen blijft ze toch een stralend zonnetje. En zo zijn er vele mensen die wel een mooie kaart kunnen gebruiken :).

Groetjes
Sylvia

1 opmerking:

Margreet zei

Wat n schitterende creaties heb je weer gemaakt meis.
liefs margreet