Pagina's

dinsdag 9 november 2010

4 kaartjes

Ik heb voor vandaag 4 kaartjes gemaakt. Ik heb ze bewust heel simpel(voor mijn doen) gehouden omdat ik wil dat het een kaartje is die erg makkelijk/snel te maken is.
Normaal maak ik 14x14 kaarten maar deze heb ik 10x15 gehouden.
Het papier wat ik gebruikt heb is van basic grey- Jovial. Het papier en de creatables die ik gbruikt heb en de magnolia's zijn natuurlijk te koop bij creashop duymelotIk heb op 1 kaartje juist helemaal geen stempelafdrukje gebruikt. Weer eens wat anders dan wat ik normaal doe.





Ik kreeg van de week de creatables binnen en heb deze krans gebruikt samen met tilda with hanging heart van de nieuwe magnolia serie. ik heb voor de besjes op de krans wat stickles gebruikt en op de vleugels van tilda ook.


De tilda want a hug op het kaartje met de tekst warm holiday wishes heb ik met de aquamarkers ingekleurd. De andere 2 tilda's zijn met copics ingekleurd.




Nou dit was mijn aandeel weer voor vandaag, Bedankt voor al die lieve berichtjes op mijn vorige kaartje. Ik vind het zo leuk om al jullie berichtjes steeds te lezen.
Fijne dag verder nog en tot de volgende post

9 opmerkingen:

Tineke zei

Hoi Margreet,

Leuke kaartjes heb je weer gemaakt en simpel kan ook mooi zijn hoor.

Groetjes Tineke

Unknown zei

Hele mooie kaartjes met warme kleuren!! Daar hou ik van zo voor de Kerst Margreet. Super!!
Groetjes, Frea

creacora zei

nou al zijn ze simpel Margreet ze zijn wel erg leuk !!

Groetjes Cora

Lia zei

Nou ik vind het ook hele mooie kaartjes hoor.

groetjes Lia

verascrap zei

Hoi Margreet,
Nou, je bent erg creatief geweest hoor, ik vind die met de kerstballen erg leuk geworden, eens wat anders he zonder afdrukje/stempel.
Echt super leuk gemaakt allemaal.
groetjes, vera

Liesbeth zei

Ik vind ze ook alle 4 erg mooi geworden, zo verschillend, en idd. die zonder stempelafdruk is ook heel mooi en sfeervol.
gr. Liesbeth

chantal zei

schitterende kaarten margreet
erg leuk gedaan
liefs chantal

Margreet zei

Dankjewel allemaal voor jullie berichtjes. Vind t ook wel eens leuk om juist geen afdrukje te gebruiken dus erg leuk te lezen wat jullie daarvan vinden.
Liefs Margreet

Neline zei

Leuk gedaan Margreet! Het is ook wel eens lekker om snel klaar te zijn:)
groetjes
Neline