Pagina's

woensdag 4 mei 2011

Geen kaartje maar wel een update!!!!Hallo Allemaal,

Allereerst wil ik iedereen heel erg bedanken voor alle lieve en leuke reacties op mijn verhaal

van verleden week.

Helaas heb ik ook deze week geen creaties kunnen maken , en ook niet mee kunnen doen met onze nieuwe wedstrijd bij Duymelot ,omdat ik nog steeds aan het herstellen ben van de hondenbeten.

Maar ik dacht ik zal weer een update plaatsen hoe het nu met me gaat.

De beten boven mijn lip genezen goed, op de vingers zijn er ook een paar genezen, maar van twee heb ik nog steeds last van, die zitten namelijk bij de gewrichten en gaan steeds los.

De grootste verwonding is die aan mijn rechterpols, waar een groot gapende wond zat, met zeven hechtingen.

Vandaag moest ik terug komen bij de huisarts om de hechtingen eruit te laten halen,maar toen ik er was bleek dat de wond nog steeds niet goed dicht zit en er nog wondvocht uitkomt.....dus heeft de huisarts besloten om de hechtingen er nog twee dagen in te laten zitten.

Dus moet ik vrijdag weer terugkomen en dan gaan ze eruit, mocht de wond nog steeds lekken dan wordt het strak getapt en moet het zo nog een tijdje blijven zitten.

Dus dat was weer een tegenvaller....gewoon nog geduld hebben..al valt dat soms tegen hihihihhi!

Verder gaat het redelijk goed, alleen merk ik toch dat ik bang ben voor sommige andere honden..van de week was ik met Toby aan het wandelen en kwam er een herdershond aan en ik raakte compleet in de stress en kreeg een paniekaanval toen die dichterbij wou komen...zo erg dat ik begon te huilen van angst. Ik heb het duidelijk onderschat wat de gevolgen zouden zijn....en zal het toch weer veel tijd nodig hebben voordat ik weer ontspannen kan lopen met de hond.

Met Toby gaat het heel goed, maar toch merkte ik vanmorgen toen we een man tegen kwamen die de eenden aan het voeren was, dat hij gromde stil bleef staan en niet verder durfde....dus zit de schrik er bij ons goed in.

Eigenlijk vind ik het heel erg dat de plezier van samen wandelen zo bedorven is...door een stomme fout van een jonge jongen en een valse hond!!

Volgende week hoop ik toch weer wat leuks te maken en dat met jullie te delen.

Groetjes, Vera

6 opmerkingen:

Roelie zei

Oeffff, ik heb je verhaal van vorige week net gelezen... Dat is schrikken zeg... Hopen dat je laatste wonden nu toch ook snel zullen dichten, en je weer afleiding in het freubelen kunt zoeken. Gelukkig mankeert Toby lichamelijk niets. Is er voor jullie beiden niet iets van een training of cursus om na zo'n incident weer vertrouwd te leren omgaan met naar buiten gaan? Jullie mogen toch niet altijd gebukt blijven gaan hieronder omdat een ander zijn hond niet onder commando of aan de lijn had? Heel veel sterkte met alles in ieder geval
Groetjes Roelie

Anoniem zei

hallo

ook ik heb je avontuur en drama gelezen.
Vooreerst vind ik jou een zeer moedige vrouw!

Ik heb ooit een beet gehad en ik weet hoe pijnlijk het is,
laat staan al die beten...

Ik wens je van harte beterschap.
en vooral proberen vol te houden om naar buiten te gaan wandelen met je lieve hond.
Toby zal je wel helpen door zijn hondenliefde.

Groetjes

Tine

creacora zei

nou meis je bent een kanjer en logisch toch dat je bang bent je moet dit echt verwerken hoor het is niet niks het zal je best een tijd achtervolgen helaas
maar uiteindelijk lukt het je hoor samen met Toby maar je zult op je hoede blijven mijn moeder is dat ook die heeft ook een soort zelfde verhaal meegemaakt helaas laten mensen hun hond nog steeds loslopen met alle gevolgen van dien
meis rustig aan en heeel veeeeel beterschap en een hele dikke knuffel voor Toby en jou !!!

groetjes Cora

Tineke zei

Ach meissie dat is dan wel even een tegenvaller en logisch dat je toch angstig bent het is ook nog zo vers! Ik hoop dat je plezier in het wandelen met Toby weer snel terugkomt!
Sterkte verder meid en een dikke knuffel.

Groetjes Tineke

Margreet zei

Jeetje meid ik kan me goed voorstellen dat jullie allebei nog veel last van de schrik hebben. Het is ook heel wat wat er met jullie gebeurd is, maar kop op he kanjer. voor je t weet krijgen jullie vast weer plezier in t rondje om. Ik wens jullie allebei veel sterkte en beterschap
Groetjes margreet

Unknown zei

vera
ik wens je heel veel beterschap,en doordrijven is de beste methode voor de schrik overwinnen
alles op zijn tijd , wie weet als je hersteld bent dan vliegen de kaarten van jou rond onze kop
veel liefs van marcelline