Pagina's

vrijdag 1 juli 2011

Winnares challenge juni!

Hallo allemaal,

Dames de wedstrijd van JUNI is afgelopen en we hebben een winnares en ook deze keer was het DT-team het aardig met elkaar eens LOL.
De winnares van deze challenge is geworden:
INGRID met deze prachtige creatie:
wil je even contact opnemen met Astrid via de mail creashop@home.nl
dan komt de prijs zo snel mogelijk naar je toe.

Iedereen bedankt voor de deelname, we vinden het heel leuk dat er zoveel meiden enthousiast meedoen met de challenges! We hebben nu even een zomerstop en komen in september weer terug met nieuwe challenges.

Er moet ons echter wel even iets van het hart:
De deelname aan de challenges loopt goed en we hebben mede hierdoor heel veel nieuwe volgers erbij gekregen, nu zouden wij van het DT-team het ook zeer op prijs stellen dat  als wij een kaart/creatie op het blog plaatsen wat meer reacties mogen ontvangen want met 550 volgers zou je denken dat er wel wat meer mensen even een leuke reactie eronder kunnen plaatsen.
Wij proberen ook altijd met de nieuwe dingen die ASTRID in de webwinkel heeft staan iets te maken zodat jullie misschien denken oh dat wil ik ook hebben ;-) want dat ziet er wel heel gaaf uit.
Ook als jullie andere suggesties over de indeling, vulling e.d. voor het blog hebben dan horen wij het graag en zullen we kijken wat we eraan kunnen doen.
Zo dit was een heel verhaal en ga jullie nu een heel fijn weekend wensen en voor de mensen die op vakantie gaan alvast een hele fijne vakantie wensen.
Namens het DT-team
 Groetjes Tineke

8 opmerkingen:

Tineke van der Linden zei

Van harte gefeliciteerd Ingrid!!
Groetjes Tineke

arjette zei

Van harte Ingrid!!
En wat betreft de reacties: ik laat (bijna) altijd een reactie achter op het blog van de maker zelf als ik daar ook volger ben... dubbelop vind ik niet zo nodig... vandaar...... en het feit dat hier de woordverificatie niet is uitgeschakeld vind ik ook niet handig..

gr. arjette.

Christina C. zei

This is phenomenal....love your fabulous creation! Tilda is absolutely stunning, colored to perfection!

Made by Janet zei

wauww Ingrid...dit is weer een superkaart!!
Gefeliciteerd 1!

En over het blog: Wat arjette schrijft sluit ik me bij aan wat betreft die woordverificatie...altijd lastig als je veel berichtjes wil achterlaten in korte tijd...gaat natuurlijk allemaal van onze knutseltijd af hihihi...

Groetjes Janet

roelie zei

ingrid gefeliciteerd met je mooie kaart

wel verdient

gr roelie S

marijke zei

ingrid dit is dus een terechte winnaar wat een geweldige leuke kaart

*mieke* zei

Ontzettend mooie kaart heeft de winnaar gemaakt! Gefeliciteerd Ingrid...
Groetjes Mieke

Margreet zei

van harte gefeliciteerd hoor Ingrid met je prachtige kaart