Pagina's

woensdag 6 juni 2012

Have a sunny day !!

Hallo allemaal, Zoals jullie misschien al gezien hebben zijn we begonnen met een nieuwe wedstrijd, deze keer een bingo kaart!! Ik heb voor mijn voorbeeld kaart het rijtje parels-lint-blauw genomen. Het papier komt uit de nieuwe paperpad van Maja Design "Vintage summer" , en het stempel/afdrukje is uit de laatste Magnolia serie "Summer memories" en heet water lily. Die kun je hier bij astrid in de webwinkel vinden. Het vorm van het afdrukjes heb ik gemaakt met een spellbinder stans, en ik heb de volgende copic markers gebruikt: E00-02-40-41-42-71-B00-000-0000-91-93-95-G20-21-24-R20-21-22. De parels zijn van kaisercraft en zitten al op een rijtje,dus altijd een mooie recht lijn hihihihi!!Ik heb verder nog een wit doily,blauw organza lint,gardenia bloem, roosjes,schelp bedel en een witte vlinder van Unique gebruikt. Ben zelf erg blij met het resultaat, een leuke zomerse kaart...toch?? Dat hebben we nu wel nodig met al dat regen!!! Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!! Groetjes, vera

9 opmerkingen:

Carolien zei

Hoi vera

Weer een prachtige kaart hoor!!!!! Hij is inderdaad zomers. Alleen waar is de zomer????

Groetjes Carolien

creacora zei

Ja top Vera je kaart is op en top zomer nu buiten nog he kunnen we lekker buiten onder de parasol freubelen heerlijk kijk er naar uit ..

Groetjes Cora

Nellie zei

Super mooi kaart!!

Groetjes, Nellie

Christina C. zei

Your card is absolutely adorable....such a beautifully colored Tilda and such stunning paper and design work. Love, love it!

Sandra zei

leuke kaart hoor
gr sandra

verascrap zei

HoiCora en Carolien,
tja helaas heb ik geen invloed op het weer...hihihihhi, maar het is nu wel echt knutselweer...dan maar binnen.
groetjes, vera

verascrap zei

Hi Christina,
thnak you for you comment on my card,it's nice to read.

Joke zei

Prachtige kaart mooi blauw en ja in zomerse kleuren , maar de zomer is ver te zoeken \ja hier binnen bij de kachel.
groetjes Joke

Margreet zei

hoi vera, wat n heerlijk zomers kaartje meis.
Groetjes margreet