Pagina's

zondag 3 juni 2012

Tilda with Daisy op kalender

Hallo weer Duymelot blogvolgers,

ook deze week weer geen kaartje van mijn hand, maar een eeuwigdurende bureau kalender.
Hoezo eeuwigdurend? Nou de maanden zitten er allemaal apart bij en de 2 kleine kubussen hebben alle cijfers die er in een maand zitten, dus zo kun je oneindig doortellen, als je het zelf maar netjes dagelijks bijhoudt.
Net als de vorige keer wilde ik wat anders dan de wedstrijd opdracht op het blog zetten, maar daar kwam ik nu echt niet aan toe.
Kijken jullie ook nog even bij de wedstrijd? We hebben een bingo dus je kunt er heel veel kanten mee op en is erg leuk om te doen.
Ik heb helaas geen hele duidelijke foto's want ik heb ze later nog weer met ander licht gemaakt en op een memory stick gezet, maar die ligt nu op het werk en ik heb vakantie, maar als je deze kalender goed wilt bekijken, hij staat in de winkel, net als de schoentjes, kun je meteen het mooie nieuwe linnen papier meenemen wat nu in de winkel lig, het staat nog niet in de webshop, maar deze kleuren vangen op welke er bij het cardstock ontbreken, dus de moeite om even te gaan kijken.

De basis van de kalender is gemaakt met het witte color core cardstock en geïnkt met Ranger distress inkt, vintage photo.
Verder is de kalender aangekleed met een oudere lijn van het mooie Maja Design papier wat Astrid ook nog steeds in de winkel heeft liggen.
De Dies die ik hiervoor gebruikt heb is een mengelmoes van GoKreate en de delen waar de cijfers op zitten zijn van XCUT en dat is de geweldige leuke Nesting Dies Postage stamp set en  de maanden zijn uitgestanst met een XCut label stans.
De bloemetjes zijn gemaakt van vilt en de Marianne Design scalloped flower Die en achter de bloemetjes heb ik wat gaaslint en stampertjes gemaakt.
De maanden heb ik geprint en uitgestanst met de SU word punch en op de labels geplakt, de rest van de maanden zit in een pocket aan de achterkant.
Op de labels heb ik magneet tape geplakt en ook op de kalender zodat ze zonder teveel moeilijkheden blijven zitten.
Het lieve kantje komt ook uit de winkel en kun je hier vinden.

Dit lieve schatje is Tilda with a Daisy en ik heb haar uitgeknipt en aan de zijkant geplakt.
Helaas heb ik deze keer niet de kleuren van de copics opgeschreven maar de bruin tinten zijn de E44- 43- 42.
Nou mochten jullie vragen hebben dan lezen we dat wel.
bedankt weer voor het bezoekje aan ons blog en ik hoop dat ik weer wat inspiratie weg heb kunnen geven,

creatief liefs,

Mary

9 opmerkingen:

Sandra zei

dit is wel heel erg superleuk gemaakt me complimenten
gr sandra

angelique (anlou) zei

hoi meis
wauw wat is die mooi van kleur, prachtig papier en super gemaakt allemaal, heb je hier ook een link van?, ik had het op mijn pc staan maar die is overleden, echt balen, stonden veel dingen bij die ik erg mis, zoals deze tutorial, was het niet van stampartic of zo iets?
liefs angelique

Tineke zei

Ik vind hem zo mooi gemaakt Mary, ook de kleuren die je hebt gebruikt zijn schitterend!

Groetjes Tineke

Joke zei

Erg mooi gedaan en wat is Tilda mooi ingekleurd.
Prachtige kleuren gebruikt erg mooie creatie.
groetjes Joke

Marjan zei

Die is heel mooi hoor !
Ik zou ook graag een patroon of tutorial van zo'n leuke burokalender hebben.

Groetjes, Marjan

Diana zei

Wauw, Mary, dat is prachtig geworden. Ik zag de vraag al bij de andere reactie's staan, maar heb je hier een tutorial/ link van of zo iets? Ik heb al vaker zoiets voorbij zien komen, wil me er ook eens aan wagen!

Groetjes Diana.

Astrid zei

supermooi hoor, schitterende kleuren en details !!

liefs Astrid

creacora zei

O Super gaaf deze kalender jammer dat Astrid niet wat dichterbij zit kon ik effe regelmatig binnen wandelen hihi
Super gemaakt meis !!

Groetjes Cora

Margreet zei

wauw mary wat is jou versie ook mooi geworden zeg. Deze super kalender was laatst het clubdag project van de magnoliaclub en is indd heel leuk om te maken. De beschrijving ervan is heel makkelijk te vinden op de site van stempeleinmaleins hij moet dan alleen nog even vertaald worden vanuit het duits/engels.
Ik vind je tilda ook super mooi ingekleurd meis.
Groetjes Margreet