Pagina's

zaterdag 4 augustus 2012

Tilda with Peanut

Hallo weer Duymelot blogvolgers,

het heeft deze keer wat voeten in aarde gekost om het kaartje af te krijgen want mijn werkgever wil van geen kanten meewerken aan mijn rustperiodes die ik toch echt wel nodig heb.
Mijn rug is wat ik zelf noem een kwakkelrug en heeft het nodige "achter de rug" ;-)
Daarbij komt dat mijn ventje nog steeds niet veel kan doen met ZIJN rug (hij loopt nu in een S door de kamer) en knie in een brace, dus ook het huishouden komt voor een groot gedeelte op mij neer en die uitvreters van katten doen ook al niets, ja rotzooi maken.....

Maar het is weer gelukt en toch met veel plezier heb ik dit kaartje gemaakt met daarop een Magnolia uit de serie Turning Leaves en deze heet Tilda with Peanut.
Is het weer geen schatje, je zou haar zo adopteren toch?
Ik heb haar uiteraard gekleurd met mijn copics, maar ik ben mijn notitie daarover kwijt, ik weet dat het de RV serie is waar ik mee gekleurd heb. 
Mocht ik het met opruimen nog vinden voeg ik het alsnog toe.
En dan nog een detail foto van Tilda met Peanut.
Als basis heb ik een Marianne Design stans gebruikt en deze na het stansen geinkt met Vintage photo distress inkt van Ranger terwijl deze nog in de mal zat na het embossen.
Ik heb het opengewerkte gedeelte weer op het witte cardstock geplakt. 
Tilda heb ik met 3D foam op de ondergrond gezet.
De bloemen van een marianne Design stans en blaadjes  van een Magnolia stans, zijn gemaakt van vilt en als hartjes heb ik hotfix rhinestones gebruikt maat SS6.
Tussen de bloemen in heb ik meeldraadjes gedaan.
De tekststemspel is een stempel van Nicole Verkooijen en deze heb ik rond uit gestanst en er roze stiksteekjes op getekend en afgewerkt met rhinestones welke in de winkel te koop zijn, maar ze staan niet in de webshop, dus als je Astrid hierover emailt komt het goed.
Dit telt voor alles wat niet in de webshop staat en ook als het er niet is kan Astrid het vaak wel bestellen, dus geef het niet zomaar op.
Dit was het weer voor deze keer, ik hoop dat jullie het weer een leuke kaart vinden en er weer wat inspiratie uit kunnen halen, tot de volgende keer en een heel fijn weekend maar weer,

met creatief liefs,

Mary

4 opmerkingen:

Unknown zei

So pretty!

Sandra zei

wat een toppie kaartje mary, erg mooi. Het is goed dat je tussen alle drukte door en als afleinding voor de pijn in je rug,toch nog even een kaartje kunt maken.
heel veel sterkte met de gezondheid beide.
gr sandra

Nellie zei

Wat een schitterend kaartje!! En heel veel sterkte met je rug!!

Groetjes, Nellie

creacora zei

Een schitterende kaart weer Mary en heel veel sterkte en beterschap voor jou en je mannetje !!!
Soms wil je dat er kaboutertjes bestaan he ..

Groetjes Cora