Pagina's

zondag 10 maart 2013

Workshop 17 maart! Black & White Drip Drop Tilda(klik op de foto voor groter formaat)

Goedemorgen allemaal op deze zondag! Ja, jullie zien het goed! Deze kaart hebben jullie eerder voorbij zien komen. Maar ik laat deze nogmaals zien met een reden!

De reden dat ik deze kaart wederom laat zien, is omdat ik volgende week zondag 17 maart van 10.00 - ±16.00 uur mijn allereerste workshop zal verzorgen uiteraard bij Astrid van Creashop Duymelot. Tijdens deze workshop gaan we deze kaart maken! Er zijn nog maar een paar plekjes vrij. Dus heb je zin in een gezellig dagje uit en vind je het leuk om ook deze kaart te maken? Ga dan even naar de webwinkel van Creashop Duymelot en geef je per e-mail of telefoon op. Zie **deze link** ook meer informatie over de workshop en de kosten ervan.


Ik wil Astrid ook erg bedanken voor deze kans en ik kijk ernaar uit om volgende week deze workshop te verzorgen! Wellicht tot ziens op de workshop volgende week! 

Lieve groetjes, Chantal

5 opmerkingen:

Mary's Creatieve verslavings Blog zei

Ja dit is dus echt balen, want ik had tegen Astrid al gezegd er ook bij te willen zijn, maar ik zit dan in een reeks nachten, dus het is echt geen optie om minder te gaan slapen (of eigenlijk niet) en dan naar Raalte te gaan, dan ga ik waarschijnlijk verongelukken, dus niet doen dan maar.
Ik tref dit soort dingen ook zo vaak dat ik er af en toe goed van baal in de nachten te werken, maar oke, is niet anders.
Ik wens de rest van de dames die wel deze workshop gaan doen met hele gezellige dames en volgens mij ook een lunch, heeeeeel veeeeeel plezier,

creatief liefs,

Mary

Mary's Creatieve verslavings Blog zei

Oh, hier ben ik nog een keer.......Chantal heel veel succes met je 1e workshop hoor,

creatief liefs,

Mary

roelie zei

ik zou ook wel heel graag willen

maar een beetje ver weg voor mij dan moet ik met de trein en word dan te duur helaas maar lijkt mij een super Ws chantal heel veel plezier alvast er mee

en de anderen ook

gr roelie

Chantal zei

Bedankt allemaal! En wellicht een volgende keer? Je weet het maar nooit.... Lieve groetjes, CHantal

Marieke zei

Blijft super mooi, zo zwart wit!
Prachtig kaartje is dit ook zeg!

Groetjes van Marieke