Pagina's

zaterdag 25 mei 2013

Tilda in cotton dress op MDF tasje

Zo blogvolgers, daar ben ik weer en deze keer met de laatste uit de serie van 3 MDF tasjes.


Dit is het grootste tasje en de afmeting van deze grootte is: Ruim 18 cm hoog - 16 cm breed en 9.5 cm diep en dus heel geschikt om restjes van je papier in te bewaren.
Deze keer Tilda with cotton dress gekleurd  en ook weer op de Spellbinders nestabillities gezet, deze keer weer 1 maatje groter dan de vorige, maar ook wel weer 2 op elkaar en ook weer licht geïnkt terwijl ze nog in de mal zaten.

Aangezien ik het eerste tasje in het roze en het 2e tasje in het bruin heb gedaan,  heb ik deze keer het roze en bruin gecombineerd. En dat kan dus heel mooi met dat mooie Maja Spring Vintage papier.


Tilda is gekleurd met copics en wel met de volgende kleuren: Huid: E51 - 50 - 21 - 02 - 00   Haren: E47 - 44 - 42 - 40  Jurkje: RV95 - 93 - 91
Ook achter deze nestabillitie weer de mooie rushes en doordat het elastisch is kun je het heel makkelijk om ronde vormen heen plakken. 
Ik heb deze keer gekozen voor een andere samenstelling van de bloemen en zo vind je ze deze keer dus zowel rechts als links. De rechter bloemen (de grote) zijn gekleurd met copics en daarop zijn de roosjes geplakt en dezelfde roosjes vind je weer terug aan de linkerkant.
Alle roosjes zijn heerlijk in de hele fijne glitter gezet, het was hier dan ook net glitterland, hahaha. Hetzelfde glitter heb ik gebruikt voor de kroon van Tilda.

Tussen alle roosjes aan de linkerkant heb ik een klein stukje parelsnoer (te koop in de winkel, vraag er gerust naar, het is een mooi en voordelig parelsnoer)  geplakt en zo komt het parelsnoer dus ook weer terug in het 3e tasje.
Rechts nog een mooi Magnolia Doohickey border randje gebruikt en ook hier weer wat pareltjes en bling uit eigen voorraad.
De label is weer van hetzelfde merk als de 2 voorgaande keren namelijk van X-Cut en op het label weer in het Nederlands waar ik het tasje voor wil gebruiken en op het memo-knijper krijtbordje met witte gelstift in het Engels erop gezet.

Nou ik hoop dat jullie het leuk vonden deze serie van 3 tasjes en nog maar een keer, mocht het zijn dat iets niet in de webshop staat, wil niet zeggen dat het er ook niet is of dat het niet besteld kan worden, informeer hiernaar bij Astrid.

Nou ik wens jullie een heel fijn weekend en dan toch maar weer hopen op een beetje zon,
tot volgende week maar weer,

creatief liefs,

Mary4 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat zijn deze tasjes allemaal schitterend gemaakt. ik vind het toppertjes
groetjes Janie

Chantal zei

Nou Mary, het was een genot om deze driedelige tasjes keer op keer te mogen zien! Deze is ook al zoooo mooi!

Carolien zei

ohh deze is nog mooier zeg!!! Je hebt 3 prachtige tasjes gemaakt!!!
Groetjes CArolien

Margreet zei

geweldig zeg wat n super leuke tasjes