Pagina's

zondag 8 september 2013

50 Years Anniversary!


Goedemorgen allemaal,

Ik stap vandaag eens weer uit de wereld van vintage (merkte dat ik daar veel kaarten had gemaakt de laatste weken hahaha), dus nu weer even helemaal in het paars. Ik blijf het papier van Maja Design - Fika zo mooi vinden en verveelt nog steeds niet!

Een hobbymaatje van mij is volgende week maar liefst 50 jaar getrouwd! Dat verdient natuurlijk een kaartje en dit is wat ik gemaakt heb. Geen Tilda of Edwin gebruikt, maar alleen de Love heart banner uit de Wedding collection 2010 van Magnolia. Zo zie je maar dat alleen de "achtergrond" stempels van Magnolia ook schitterend apart te gebruikten zijn. De ovale stans is van Spellbinders. De cijfers en letters zijn van Noor! Design.


Ook heb ik weer bloemen van o.a. Wild Orchid Craft gebruikt en op deze foto zie je de vlinder van klei heel goed zitten. Daar heb ik de mallen van Mold podge voor gebruikt met lichtgewicht klei.


Op deze foto zie de doohickey van Magnolia die ik weer eens gebruikt voor bij mijn bloemen. Maar ook de hearttag rechtsboven is van Magnolia.


Ik heb glossy accent gebruikt op de harten, zodat ze een glanseffect krijgen en de harten heb ik ingekleurd met mijn copic markers en heb de volgende kleurnummers gebruikt:
Harten: V95,93,91,000
Banner: E44,43,41,40
Groen: YG95,93,91

Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en ik wens iedereen nog een mooie zondag! Tot de volgende kaart!


3 opmerkingen:

Yvonne Donders zei

Wauw, wat een schitterende kaart Chantal!

Top ideetje zo met die banner

Liefs Yvonne

Muuske zei

Prachtige kaart.groetjes Margo.

hennie zei

Leuk, leuk, leuk Chantal!!!
Groetjes hennie.