Pagina's

zondag 19 april 2015

Vintage Book card


Goedemorgen allemaal,

Gisteren was de 7e clubdag alweer van de Magnoliaclub in combinatie met de Cutie Kaarten Vitrine Club waarvan Astrid met haar winkel Creashop Duymelot ook sponsor is. De leden hadden een goed gevulde kit met spullen. Wij als beheerder hebben ook voorbeelden gemaakt met spullen uit de kit.

Ik heb o.a. gekozen voor een boekkaart en pop-up cadeautjeskaart. Vandaag laat ik jullie de boekkaart zien en morgen komt de pop-upkaart op mijn eigen blog. Houd mijn eigen blog dus ook in de gaten.

Het designpapier dat wij gebruikt hebben, is van Craft & You Vintage Time en ook de vintageplaatjes zijn van deze lijn. Astrid verkoopt deze schitterende lijn ook in haar webwinkel, maar wordt nog door haar in de webshop geplaatst. Heb je interesse? Stuur haar dan vooral een e-mail! 


Hierboven zie je mooi de vorm van de boekkaart, zoals hij gesloten is. Ik heb bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts, kant, parels, houten ornamenten, paperclip Love, doily, wondgaas gebruikt.


Ook de binnenkant van de boekkaart heb ik gescrapt. Ik vond het eens leuk om de binnenkant als een soort schildertijtje te zien. Ik heb het opgevuld met bloemen, houten klosje, sleutels en broche. Ik heb verschilldende Magnolia Doohickeys gebruikt (viewmaster, blaadjesswirl) Bovenop de bladzijdes heb ik kant geplakt. Hieronder even wat close-ups:

Ik hoop dat jullie mijn boekkaart mooi vinden!


3 opmerkingen:

Renate zei

In één woord PRACHTIG!!! En wat een leuk idee, zo'n boekkaart.

-xies- Renate.

afke zei

Wauw Chantal wat een schitterende creatie!!! Hoe krijg je het voor elkaar!
Groetjes, Afke

Adriana zei

Super mooi gemaakt:)