Pagina's

zondag 19 juli 2015

Zwemdiploma A

 

Goedemorgen allemaal!

Afgelopen vrijdag was het dan zover! Mijn dochter mocht afzwemmen voor haar A-diploma. Ze is ruim 1,5 jaar bezig en "hikte" tegen haar laatste sticker aan om te mogen afzwemmen. Daarom hebben wij een zomercursus gedaan van één week. Na die week kreeg ze haar laatste sticker. Daarom toch nog maar een week eraan geplakt om zo kans te maken direct haar zwemdiploma te halen. Dat lukte! Ze heeft haar A-diploma! Daar moet natuurlijk van mama een kaartje bij hahahahaha.

Dit is mijn kaartje voor mijn dochter geworden: onderwater gelkaart. Ik heb hiervoor Kruidvat-douchegel gebruikt en wat doorzichtige waterparels. Die heb ik een patentsluitzakje gestopt en daarachter dus Swimming Tilda van Magnolia. Zo lijkt het of Tilda echt net boven water komt met haar snorkel.


Het papier is ook van Magnolia dat ik gebruikt heb. Verder veel stansen gebruikt, zoals de randstans van Noor! Design (boven en onder), slippers en zeewier van Magnolia Doohickey volume 1, doily cirkel is van Marianne Design. De tekst "Gefeliciteerd met je zwemdiploma" is van Noor! Design. De letter A heb ik uitgesneden met mijn Silhouette.


Natuurlijk konden er schelpjes niet ontbreken net als de bloemen die o.a. van Wild Orchid Crafts vandaan komen. Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers. Verf hier en daar aangebracht en de kaart is klaar!

Mijn dochter was er superblij mee en ze ruikt steeds aan haar kaart, want ze vindt hem niet alleen mooi, maar ook erg lekker ruiken hahahaha.

Fijne zondag allemaal!


Geen opmerkingen: