Pagina's

zondag 1 november 2015

Wedstrijd november Condoleance

Zo dames de wedstrijd van oktober 2015 zit er alweer op, bedankt voor jullie deelname.

We gaan weer over tot het bekend maken van de winnares:

Het is geworden Anja 3D.Anja Gefeliciteerd wil je even een mailtje naar ASTRID sturen voor je prijs?
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
Voordat we over gaan tot de westrijd van november even het volgende...Hallo Lieve Trouwe Blog volgers.

Afgelopen weken hebben 2 DT leden van het eerste uur besloten om ons Design Team te verlaten.
Chantal en Neline heel erg bedankt voor jullie inzet en prachtige creaties de afgelopen jaren.
Dit heeft mij echter wel aan het denken gezet, het afgelopen jaar zijn ook Vera en Tineke ermee gestopt.

Wij hebben enige tijd geleden een oproep gedaan voor een nieuw DT lid.
Hoewel er hele mooie creaties tussen zitten is het voor mij persoonlijk een tegenvaller dat er niet meer inzendingen zijn.

Het blog wordt nog steeds erg goed bezocht al vallen de reacties onder de creaties vaak wat tegen en dit is niet altijd leuk voor de Designers die er zoveel energie in hebben gestoken.
Naar mijn persoonlijke mening is het Bloggen een beetje voorbij, maar niet iedereen in het Design Team is het daar mee eens.
Daarom hebben we besloten om deze maand de wedstrijd van November zowel op Facebook en op het Blog te plaatsen, omdat dit nogal een laatste minuut beslissing is, zijn er niet zoveel voorbeelden van de Design Team leden.
Er zijn natuurlijk ook 2 prijzen te verdelen.
Voor nu hoop ik dat ik jullie voldoende heb geïnformeerd, reacties zijn meer dan welkom 
Meer informatie over het vervolg van het blog zal binnenkort verschijnen.


Groetjes Astrid
Dan gaan we nu over naar de wedstrijd voor de maand november 2015:

Condoleance kaart.

Er zijn wel een paar regeltjes waar jullie je aan moeten houden:
*Je creatie moet nieuw gemaakt zijn
*Je moet terug linken naar het blog van Duymelot
*Link zelf terug naar de creatie en niet je hele blog

De prijs wordt aangeboden door:
ASTRID van Creashop Duymelot

Dan nu de voorbeelden van het DT-team:


Margreet


hennie

Margreet


José


AstridJe kan je kaart/creatie uploaden t/m 29 november 2015 daarna kiezen we weer de winnares.

Veel succes allemaal
Namens het DT team van Duymelot.

20 opmerkingen:

Margo zei

Wat een mooie voorbeeldkaarten.
Ik ga het noteren en hoop dat ik wat tijd kan vrijmaken om een kaartje te maken om mee te doen aan jullie challenge.
Groetjes
Margo

Anita van Merode zei

Gefeliciteerd Anja, en wat een mooie voorbeelden.
Ik lees dit bericht en ik merk ook wel dat de reacties wat terug lopen op mijn eigen blog.
Ik zelf ben daar op dit moment ook schuldig aan. Maar dat heeft een reden. Ik kijk overal wel, maar reageer weinig. Hopelijk komt er over een paar weken bij mij verandering in.
Maar geniet altijd volop van al het moois. Probeer ook vaak mee te doen. Dit was laatst me ook gelukt.
Ik heb ook Facebook en ben daar ook aanwezig.
Maar persoonlijk gaat mijn voorkeur naar het bloggen, vind ik vele malen leuker!
Maar ik begrijp wat je bedoel en heb er dan ook begrip voor.
Groetjes Anita

Miranda K zei

wat een mooie kaarten..ik ga kijken of het me lukt om mee te doen.. jammer dat er weinig reacties komen op de voorbeeld kaarten.. ik zal ook daar eens vaker reageren ;)
ik hoop dat jullie nog even door gaan.. groetjes Miranda k

Anoniem zei

De reacties worden inderdaad wat minder maar dat mag de pret toch niet drukken. We doen het kaarten maken toch als een leuke hobby en niet alleen om de reacties die we op ons blog krijgen hoe leuk dat natuurlijk ook is. Zelf laat ik eigenlijk ook nooit een berichtje achter op het challengeblog maar op het blog zelf van diegenen die de kaart gemaakt heeft. Ook ik geef niet bij iedereen een reactie maar kijk er vaak wel even naar. Het kost echt teveel tijd om bij iedereen een reactie achter te laten. Ik zou het fijn vinden als jullie blog bleef bestaan hoor. Veel leuker dan Facebook vind ikzelf.
Groetjes Joke

ANJA 3D zei

Wat leuk dat ik met mijn kaart de vorige challenge gewonnen heb. Dank je wel voor de felicitaties. Ik heb Astrid een mailtje gestuurd.
Het is jammer als jullie zouden stoppen met de ze blog. Maar ik begrijp het wel.
Ook ik laat weinig racties achter. Probeer altijd wel 1 a 2 keer per week. Maar omdat ik ook bij diverse kaarten clubjes lid bent. verwachte ze daar ook reacties. Soms ben ik zoveel aan het internetten dat ik bijna niet meer aan kaarten maken toe komt.☺. Maar ik kom altijd wel kijken. Want kaarten kijken vind ik leuk en zie altijd prachtige kaarten voorbij komen. Ook deze keer hebben jullie hele mooie en stijlvolle voorbeeld kaarten gemaakt. ☺
Lieve groetjes, Anja

Ria zei

Mooie voorbeeld kaarten zijn er weer gemaakt dames.
Groetjes |Ria

Angelique zei

Hoi,
Jullie hebben nu gelukkig toch weer zes mooie voorbeeldkaarten geplaatst. Ook ik laat de reactie's altijd achter op de persoonlijke blogs maar begrijp jullie punt wel. En eerlijk gezegd ook niet bij stil gestaan dat het fijn is als er op alle moeite gereageerd word. Ik blog nog niet lang maar vind dat er in overal een reactie geven wel heel veel tijd gaat zitten.Zelf doe ik niks op facebook, vind bloggen een stuk leuker.
groetjes Angelique

Nellie zei

Het onderwerp van deze opdracht is natuurlijk nooit zo leuk, maar soms wel noodzakelijk!! De voorbeelden zijn prachtig!!

Groetjes, Nellie

Ellen zei

Ik ben het wel eens met de vorige reacties. Toen ik begon met bloggen reageerde ik werkelijk overal op en daar ging ontzettend veel tijd in zitten. Totdat ik merkte dat bij mij eigenlijk in verhouding weinig gereageerd werd. Dit vond en vind ik op zich niet erg, maar zelf ga je dan toch ook minder reacties geven.Leverde in ieder geval meer freubeltijd op en daar besteed ik mijn tijd liever aan dan het voortdurend geven van reacties. Nu beperk ik mij tot een groepje trouwe volgers en dat vind ik prima zo. Ik heb bij diverse bloggers ook uitgelegd waarom ik geen reactie meer geef. Een kijkje nemen doe ik eigenlijk wel bij alle blogs die ik volg. Aan de pageviews is toch wel te zien dat de blogs aardig bezocht worden. En verder is het vooral bedoeld voor de fun toch?
Zou jammer zijn als jullie stoppen en jullie het voortbestaan laten afhangen van het aantal reacties. Facebook vind ik voor challenges minder geslaagd.
Jullie DT-call heb ik een soort van gemist geloof ik. In ieder geval is mijn oog er niet op gevallen. Dus als jullie nog iemand nodig hebben... :)

groetjes, Ellen

ellyscard creatief zei

Erg jammer dat de DT Call niet het gewenste resultaat heeft gegeven.
Alhoewel jullie een DT Call boven aan je blog hadden staan was de link gesloten en kon je dus niet meer meedoen.Dat is misschien de reden dat je niet meer inzendingen had.
Vind het wel jammer voor degene die wel hebben ingezonden en zich wel in wilden zetten voor jullie blog .

vdkemma.blogspot.com/ammunella zei

Prachtige voorbeeldkaarten , gefeliciteerd Anja
gr Emma

Nancy Soetaert zei

via Nicolette op jullie blog terecht gekomen, ik had al een condoleancekaartje ingepland als blogbericht voor morgen omdat ik dan naar een begrafenis van een kennis moet, vandaar dat ik hier een kijkje kom nemen.
Ik ben nog redelijk nieuw in blogland, nog geen jaartje, vind het superleuk maar blijf het knutselen nog altijd leuker vinden. Een blogrondje kost als snel bijna 2 u per dag, soms meer, als je bij iedereen een kort berichtje wil achterlaten. We hebben het allemaal druk met ons werk, ons gezin, ons knutselen, ... dan moeten we keuzes maken.
Ik ben alvast blij dat er ook challengeblogs en zo bestaan: je ziet veel moois, krijgt leuke ideetjes aangeboden, je wordt uitgedaagd om eens iets anders te proberen, ...
en blogs zijn toch veel persoonlijker dan FB: "Like it", niets aan toch!
succes met jullie blog, bravo aan de DT-leden voor hun inzet en voorbeelden!
liefs, Nancy

Nelleke zei

Of bloggen uit is weet ik niet, maar Facebook neemt heel veel plaats in. Ik merk zelf dat ik, aangesloten ben groepen bij Facebook, ik sommige kaartjes wel tig maal voorbij zie komen, achter elkaar. Ik vind dit helemaal niet leuk meer. En dan zie je alles ook weer op de blogs. Moeilijk om er een beetje een weg in te vinden. Zelf vind ik het bloggen toch wel leuker als Facebook, je kan er iets meer van jezelf in zetten. Ik bekijk alles, maar het reageren is ook teruggelopen. Ik probeer zo veel mogelijk bij veel volgers toch af en toe langs te gaan en te reageren, maar als je elke dag iets plaatst is dat niet te doen.
Uitdagingen zijn leuk om mee te doen, het zet je aan om ook wat anders te maken. Veel succes. Groeten, Nelleke

Ria zei

Gebeurd hier nu niets meer?
Ik ben meer van het bloggen,kijk ook op Facebook maar vind bloggen toch veel leuker.
Groetjes Ria

Pissra zei

Hoi allemaal
Wij zijn een religieuze organisatie die leningen aan personen in nood maakt en de vreze Gods hebben. Wij maken ook investeringen in rendabele projecten. Je bent eerlijk; u moet de liquiditeit te betalen uw facturen, om uw eigen bedrijf te starten of om schulden te vereffenen. We zijn klaar om u te ontmoeten met de hulp van onze advocaten. Neem contact op met ons op via onze mail voor totale tevredenheid binnen 24 uur. Onze voorwaarden zijn zeer gunstig en u kan terugbetalen in 20 jaar met een jaarlijkse rente van 2 procent.

Contacteer ons via E-mail: legalfinance85@gmail.com

Het team van de 'Juridische Finance'

Vriendelijke groeten

R's Rue zei

❤️❤️❤️💛

Green Laser Sight - Viridian Weapon Technologies zei

Acquire High Quality Body Cam at wholesale costs from a wide range of Verified U.S.A. Manufacturers & Distributors on viridianweapontech.com. Viridian Gun Camera is a cutting edge brand-new product designed to offer essential data when a harmful pressure occurrence happens. While Body cam captures evidence prior to the policemans weapon being drawn, in more than 2/3 of cases examined by the Viridian lawful group. Springfield Hellcat

Girish zei

Eumaxindia is the no:1 Hoarding agency in Chennai, They are in the industry from 2007

ggrstories zei

Thanks for the wonderful article! If anyone looking for outdoor advertising agencies in Chennai contact us.

Nick zei

Thanks for sharing these ideas with us.
Here i am sharing our site links, if anyone searching for Interior design company in Chennai