Pagina's

zaterdag 19 mei 2012

Mini schoentjes in een doosje........met Magnolia baby

Hallo weer Duymelot blogvolgers,

deze keer eens geen kaart maar een mini projectje van een doosje met daarin schoentjes gemaakt met het schitterende nieuwe Maja design papier.
Het doosje heb ik gemaakt volgens patroon en daarna een venstertje erin gesneden en achter dit venster heb ik mica gedaan zodat het doosje ook echt dicht is.
De roosjes en witte bloemetjes heb ik met een copic marker aan de randjes roze gemaakt en heb daar wat stardust stickels op gedaan.
Er valt verder niet zo heel veel over te zeggen, ik denk dat de foto's voldoende zijn, maar mocht je nog vragen hebben, dan stel ze gerust.

Het was een ontzettend gepriegel maar heel erg leuk om te maken en zeg nu zelf.......... je doet een paar witte sokjes in de schoentjes, die weer in het doosje en je hebt echt een heel leuk en origineel kraam cadeau (tje).
Het doosje heeft een afmeting van 8 cm breed en 8 cm hoog inclusief het handvat en 5 cm diep, het gedeelte waar de schoentjes zelf in zitten is 8 x 5 cm.
De schoentjes zijn ca. 7.5 cm lang en op het breedste punt 4 cm breed en 3 cm hoog, het is echt piepklein, maar heeeeeeeel leuk en passen dus precies in het doosje.

Ik had de baby van Magnolia al ingescand op mijn pc en heb die op de juiste afmeting uitgeprint en in dit geval is dat ca 3.5 x 1.5 cm, klein he?
Het Maja Vintage Summer Basics design papier is hier uitermate geschikt voor, sterk, goed te behandelen en lieve patroontjes.

De bedeltjes die ik aan het kantje en klemmetje van Tim Holtz heb gemaakt met bakers twine had ik nog liggen, maar weet je dat Creashop Duymelot tegenwoordig ook hele leuke bedels heeft, neem hier maar eens een kijkje.
Nou ik hoop dat jullie het leuk vinden eens geen kaart maar dit te bekijken en ik wens jullie nog een fijn weekend verder, ik ga hier nog een jongetjes versie van maken, dus ben wel weer even bezig ;-):-)

creatief liefs,

Mary



20 opmerkingen:

Miranda Slagboom-de Groot zei

Oooooh wauw wat mooi.
Groetjes Miranda

Sandra zei

super superleuk
gr sandra

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, wat een super mooie creatie, zo schattig!
Groetjes van Jacqueline

Lia zei

Wat is dit schitterend mooi,
groetjes Lia

Frouwkje zei

Wauw!!!!!!! Waanzinnig mooi!
Liefs, Frouwkje

hetty roolaart zei

wat mooi ik kom via via op je blog en heb echt met bewondering zitten kijken, Mag ik je vragen waar ik dit patroon kan vinden. Ook van de schoentjes ik vind ze zo leuk en omdat er op het ogenblik bij ons in de familie veel babytjes worden geboren wil ik hem heel graag na gaan maken als dat mag. groeten

creacora zei

O wat ontzettend schattig deze ienie mienie priegelschoentje maar o o o zo leuk !! ook het doosje is prachtig en het mooie maja papier is hier zo geschikt voor !ben benieuwd naar je jongetjes versie ...

Fijn weekend groetjes Cora

Corrie zei

wauwwww Mary
wat een super mooie creaties

Groetjes Corrie

Marga50 zei

Wauwwwwwwww schitterend Mary, wat een prachtige creaties en alles zo mooi kloppend en schitterend papier heb je gebruikt. Groetjes Marga.

Gea zei

Prachtig!
Groetjes Gea

Christina C. zei

OMG....what a magnificent work of art! Those little slippers are to die for.....the cutest things I have ever seen!!!!! What a brilliant idea!
The presentation box is exquisite and I adore the cute charms! I am totally blown away by this amazing creation!!!!!!

Nellie zei

Wauww, wat schitterend!! En wat een supergaaf idee voor een kraamkadootje!!

Groetjes, Nellie

Tineke zei

Wauw mary wat ontzettend gaaf gemaakt zeg, echt een juweeltje!

Groetjes Tineke

H zei

Wauw wat zijn die schooentjes en de box schattig kan iemand mij vertellen waar ik dat patroon kan krijge of kopen.
Groetjes harma
harcor3@shaw.ca

Ann zei

zag ik in de leeslijst patroontje staan... maar de pagina lijkt verdwenen... enig idee hoe ik aan het patroontje kan komen? ik vind t zoooo schattig!!!
echt onwijs mooi gedaan!!!

liefs,
Ann

Kelly zei

Super!
Ik kan het patroon ook niet vinden? Hij zegt pagina bestaat niet..
Groetjes kelly

roelie zei

wauw wat prachtig zeg mooie box

en die schoentjes schitterend hoor

gr roelie S

Mary's Creatieve verslavings Blog zei

Dames de link naar het patroon voor de babyschoentjes http://duymelot.blogspot.com/2012/05/hallo-duymelot-blogvolgers-naar.html
Het staat er toch echt op hoor,

creatief liefs,

Mary

Unknown zei

Wow wat een beauty echt super gemaakt ik vind hem zo leuk dat ik deze ook wil proberen te maken ik ga gauw zoeken of ik hem kan vinden maar het is super gemaakt

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.