Pagina's

zondag 2 juni 2013

Having fun at the Seaside!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik graag mijn reddingsboei aan jullie showen. Deze reddingsboei heb ik dus als voorbeeld gemaakt voor de juni-wedstrijd die gisteren gestart is bij Duymelot Design team en die is deze keer door mij bedacht.  Klik vooral op deze link om direct naar de wedstrijd te gaan en doe gezellig mee! Kijk hier ook vooral naar de andere mooie voorbeelden van de DT-leden! Ik- als jutter geboren (Den Helder) en een vader die bij de Marine heeft gediend -ben ik helemaal weg van het maritieme gebeuren.


De basis is een ring van styropor en deze heb ik geschilderd met acrylverf. Vervolgens heb ik van het designpapier Maja Design - Life by the Sea de rode banden aangebracht en daarbovenop papieren kokers gerold. Door die kokers zit jutetouw om hem o.a. ook aan op te hangen.


Toen dit klaar was, kon het versieren beginnen! Ik heb zoveel mogelijk nautische dingen gebruikt en bewust geen bloemen. Zie hierboven een vlaggenlijn van Magnolia doohickey met houten letters, de tandwielen van Tim Holtz, Marianne Design anker en sterretjes van de Xenos. Alle Magnolia's op deze reddingsboei komen  uit de collectie Bon Voyage.

Ik heb een flesje gevuld met embossingpoeder snowflake en deze touw omwikkeld en op jute geplakt. Ook zie je nog de schelpen die deels zelf gevonden zijn op het strand (waaronder het scheermesje), maar deels ook gekocht vorig jaar.


Het visnet heb ik gedrapeerd om de reddingsboei heen. Hieronder op de laatste foto zie je ook nog de zeilboot van Marianne Design.


Mijn gebruikte copic nummers zijn:
Huid: E02,01,00,000,RV21
Haar: E35,33,53,51,50
Blauw: B26,24,23,21
Schoenen: E43,42,41
Wit: C2,1,00

Ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag en tot de volgende keer!

Lieve groetjes, Chantal

4 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een schitterende reddingsboei, prachtig bewerkt. ik vind het een toppertje
groetjes Janie

Ellen zei

Schitterend gedaan!!
Liefs, Ellen

hennie zei

Wat een leuk kunstwerk!
Groetjes hennie.

Margreet zei

super gaaf meis xxx