Pagina's

zondag 11 mei 2014

Happy Mother's day!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie twee bijna dezelfde vintage harten laten zien die ik zowel voor mijn moeder als voor mijn schoonmoeder heb gemaakt voor moederdag.

Het bovenste hart heb ik aan mijn moeder gegeven. Vooral die foto deed mij denken aan een oude foto van mijn moeder en ik samen op de bank. Vooral dat jonge meisje lijkt zelfs een beetje op mij vroeger hihihi. Het kon dus niet anders om deze te gebruiken.

Het hart hieronder is dus voor mijn schoonmoeder en daar heb ik juist voor deze afbeelding gekozen omdat ze samen met haar man vroeger een collie hebben gehad waar ze fijne herinneringen aan hebben gehad.


De harten zijn van Let's get Bizee en heb ik vervolgens op ribbelkarton omgetrokken, uitgeknipt en met acrylverf ingesmeerd hier en daar. Daarboven op vervolgens gewerkt met verschillende lijnen van Pion Design. Dit kun je mooi combineren!

Op beide harten heb ik doily's, wondgaas, veren, lint, bedeltjes, lint en een Magnolia doohickey gebruikt en natuurlijk bloemen van o.a. Wild Orchid Craft maken mijn harten compleet. Ook de teksten "Ik hou van jou" en "Recht uit het hart" komen uit het designpapier. Let ook eens op de berken hartjes en het engeltje links bovenaan.

Ik wens iedereen een fijne Moederdag of anders een fijne zondag!

5 opmerkingen:

Sandra zei

2 supercreaties chantal

Muuske zei

Prachtige harten heb je gemaakt.Leuk hoe de afbeeldingen bij de personen past.groetjes Margo.

Unknown zei

wat ontzettend mooi!!!!

hennie zei

Prachtig werk Chantal!!!
Hoop dat jouw moederdag ook geslaagd was, ik heb echt genoten.
Groetjes hennie.

Margreet zei

supergaaf die harten, daar zijn ze vast heel erg blij mee.