Pagina's

maandag 25 januari 2010

Just for You


Hallo allemaal, ook ik heb gisteren lekker zitten knutselen, met het resultaat dat ik twee kaartjes heb gemaakt !!Dit is de eerste........de andere komt later deze week op mijn eigen blogsite te staan.

De kaart is 15 x 15 cm , en de papier die ik gebruikt heb is van magnolia, van de yummy for your tummy serie verleden jaar. Het zijn de pink chef plaid en de pink muffin dot.

De pink chef Plaid papier heb ik bewerkt met een Martha Stewart pons, de deep edger garden trailley.

De stempels zijn ook van magnolia, de tilda is van een oudere serie en de piano en de kandelaar zijn van de nieuwste serie ,die nu bij astrid in pre order te bestellen zijn....en er binnen een paar weken zullen zijn !! Ik heb dus drie stempels gemaskerd, waarvan de kandelaar de moeilijkst was om precies op de goede plek te krijgen!! Maar het resultaat is geweldig mooi, niet dan??

Ik heb het weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden.

Verder heb ik gebruikt: wit organza lint, plakparels,papieren roosjes,takjes van de mcgill pons,en de tekst is mij onbekend die heb ik gekregen.

Ben benieuwd wat jullie ervan vinden??


Groetjes, Vera

zondag 24 januari 2010

Lolly Pop


Vandaag lekker aan het knutselen geweest en heb dit kaartje gemaakt met het leuke papier van Pebbles "My Girl" (uit eigen voorraad), heerlijke zoete kleurtjes. Het Magnolia stempeltje ingekleurd met Derwent potloden. De tekst Happy Birthday is gemaakt met de computer. Lekker veel bloemetjes gebruikt.

groetjes en een fijne zondag,
Monique

zondag 17 januari 2010

Love kaart


Hallo allemaal,

Wat een winter weer hebben we toch de laatste tijd he??

Ik heb vandaag voor jullie een valentine kaartje, een hele andere soort dan wat ik anders maak vind ik !!

De kaart is 15 x 15 cm, en het papier is van Daisy Bucket (eigen voorraad).

De stempels zijn van de Magnolia winterkit,die heb ik gemaskerd. en weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden.

Verder heb ik gebruikt: wit organza lint, klein stoffen hartje,prima marketing bloem, papieren roosjes,papieren blaadjes,takjes van de paper bunch pons.

Omdat het papier al leuke plaatjes had, heb ik het verder rustig gehouden.


Ben benieuwd hoe jullie het vinden..deze keer geen basic grey papier !

Volgens Astrid zou de nieuwe magnolia collectie binnen 1 week te preorderen zijn ...dus nog even afwachten..al duurt dat lang!!

Ik wacht nog steeds op mijn cuttelbug, maar heb gisteren op de demodag bij Astrid,alvast leuke mallen gekocht van marianne design .Kan er alleen niets mee nog..maar hopelijk zien jullie binnenkort de eerste kaartjes met de nestabilities en stansjes!!


Groetjes, Vera

dinsdag 12 januari 2010

A day to CelebrateGisteravond heb ik dit kaartje gemaakt met een bijbehorende sketch. Mocht je het een leuke layout vinden dan kun je aan de slag met de sketch.
De basiskaart is een dubbele roomwitte kaart van 13,5 x 13,5 cm. Snij alle delen op maat en plak ze in de volgorde A t/m D op de kaart. Deel C overlapt een stukje deel B en deel E overlapt een stukje van deel D. Vervolgens plak je het label, stempelafdruk en de gestempelde tekst op de kaart.

Ben zelf een grote fan van de paperpads van Basic Grey, het papier is uitermate geschikt voor het maken van scrapkaarten, alles mooi op elkaar afgestemde en kleine motieven.Voor dit kaartje heb ik gekozen voor Basic Grey "Porcelain".
Magnolia stempel is ingekleurd met Prisma Color Pencils. Hier en daar wat accentjes aangebracht met Stickles glitterlijm.
Bij dit kaartje heb ik ook gebruik gemaakt van de naaimachine.

groetjes, Monique

zondag 10 januari 2010

Mijn eerste kaartje!


Bij toeval kwam ik op de site van Creashop Duymelot terecht, ik was namelijk op zoek naar het mooie papier van Magnolia. Had helemaal niet gezien dat de winkel in Raalte zit en na een mailtje van Astrid had ik het pas in de gaten. Jaren geleden kwam ik regelmatig bij "Duymelot", uit de tijd dat ik nog 3D-kaartjes maakte en leuke workshops volgde in het schilderen van gipsmallen.
Ben afgelopen donderdag naar Raalte geweest om mijn bestelde papier op te halen en gezellig bij te kletsen, was ontzettend leuk. Had ook wat scrapkaartjes bij me, daar ben ik al een paar jaar aan verslaafd, zeker met al die leuke Magnolia stempels.
Astrid vroeg of ik het leuk vond om in haar designteam te komen, dus bij deze dan mijn eerste kaartje voor de blog. Heb zelf ook een blog Kaartdesign waar ik regelmatig creaties zal plaatsen.

Het is een dubbele kaart van 13,5 x 13,5 cm Bazzil cardstock, het designpapier is van Magnolia uit de serie "White Christmas". Heb de randen van het papier gesponst met Distress Inkt. De stempel is een Magnolia uit de Winter serie van 2008 en ingkleurd met Derwent potloden. De tekstcirkel "Winter Wonderland" is gemaakt met WordArt. Nog een paar bloemetjes ter decoratie en klaar is het kaartje.

groetjes en een fijne dag,
Monique

donderdag 7 januari 2010

Loving wishes


Hallo, vandaag weer een kaartje voor jullie !

Na wat kerstkaarten was ik wel weer toe aan een hele andere soort kaart te maken.

Gelukkig weer wat met nieuwe stempels.

Dit kaart is 13,5 x 13,5 cm en de papier is van Basic grey paperpad Nook en Pantry,die niet zolang geleden uit is gekomen.

Ik blijf nu eenmaal een grote fan van basic grey, al jaren!! Ze hebben zulke aparte series en mooi op elkaar afgestemd.

De tilda en de tekst stempel zijn van de magnolia winterkit, die hopelijk binnenkort in de winkels te krijgen zijn!! De label is ook van magnolia ,collectie 2009.

Het is weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden.

De andere materialen wat ik heb gebruikt zijn, plakparels, klein satijnen strik met koper kleurig bedel,uitgeponste takjes, prima marketing hortensia bloem,papieren bloem en stickles.

Tussen de twee bloemen heb ik een grote koper kleurig spacer gebruikt,die bloemen takjes heeft, super mooi,die ik een tijdje geleden gekocht heb.


Ik heb nu een Cuttelbug bij Astrid besteld , de mooie nieuwe roze, en hoop die binnenkort te krijgen , dan kan ik de nestabillities gebruiken, dat lijkt me echt super mooi,weer eens wat anders, verheug me er echt op.....hopelijk komt het op tijd voor mijn verjaardag...nog 16 nachtjes....!!!!!


Groetjes, Vera

zaterdag 2 januari 2010

Hallo Allemaal

Ook namens mij allemaal een heel gezond en creatief 2010.
Bij deze wil ik de designers bedanken voor hun goede inzet van het afgelopen jaar, en dan te bedenken, dat we zo goed met elkaar op kunnen schieten, en elkaar nog niet eens een jaar kennen.
Ik hoop dan ook dat we in 2010 weer net zo'n fijne samenwerking kunnen hebben als het afgelopen jaar.
Ennne........ Ik heb ook een goed voornemen voor 2010.......
meer kaartjes maken voor het blog, de afgelopen weken is er een beetje de klad in gekomen, maar ik beloof beterschap.

Groetjes Astrid

Happy new Year


Hallo allemaal,

Zo allereeerst iedereen een heel gelukkig nieuw jaar gewenst, hopelijk wordt het een hele creatieve 2010 !!


De eerste kaartje in het nieuwe jaar,die ik gemaakt heb tijdens de kerst/nieuwjaar.

De kaart is 13,5 x 13,5 cm van cardstock. De papier is van Basic Grey paperpad Bittersweet, de roze strook heb ik bewerkt met de martha stewart pons "Doily Lace".

De afdrukje/stempel is van de magnolia winterkit 2009, die hopelijk binnenkort bij Astrid te bestellen is....

Een hele leuke tilda, zo met de schoentjes met hakken...super!!


Ik heb het weer ingekleurd met Derwent Coloursoft potloden, en heb de mouw en strook van de jurk gestempeld op een bedrukt stukje papier en uitgeknipt....zodat het net weer eens wat anders is....en het papier komt er weer in terug.

De tekst stempel is van magnolia..oudere serie.

Verder heb ik gebruikt stickles,plakparels van prima marketing,organza lint, bedel,hortensia bloem van prima marketing, papieren bloem,en takjes met de pons gemaakt.


Groetjes, vera

vrijdag 1 januari 2010

Beste wensen

Namens het disigner team wil ik iedereen bedankten voor het volgen van de blog!!!

Voor alle trouwe volgens: DE BESTE WENSEN VOOR 2010!!!
Ik wens iedereen een creatief goed en gezond jaar toe.

Liefs Nicolet