Pagina's

zaterdag 5 januari 2013

Gelukkig Nieuwjaar met Tilda

Hallo weer allemaal en een mooie gelegenheid om jullie "persoonlijk" ook nog de beste wensen voor 2013 toe te wensen, dat jullie maar heel gezond mogen blijven en veel met onze uitdagingen mee gaan doen.

Normaal plaats ik eigenlijk nooit mijn voorbeeldkaart op het blog maar deze heeft toch wel het een en ander aan uitleg, zoals de bloemetjes waardoor ik dacht, deze keer wil ik het wel op het blog.

Sitting Tilda with candy Canes heb ik hier gebruikt en het is een stempeltje uit 2009, lief he?
Ik heb haar gekleurd met mijn copics en ik moet eerlijk zeggen dat dit al een afdrukje was van vorig jaar, nee 2011 heb ik deze gekleurd, heerlijk in het zonnetje in Spanje ;-)
Ik heb hiervoor de volgende kleuren gebruikt: Huid: E51 - 50 - 00  blosjes: R20want dat deed ik toen nog met deze kleuren. Haren: YR24 - 21 - 00. Het rood wat toen favoriet was bij me: R27 - 05 - 04 en voor het witte schortje heb ik C1 gebruikt en dat vervaagd met de blender.
De lichtval zit bij Tilda aan de rechterkan, meestal kleur ik zonder lichtvallen aan de zijkanten maar hier had ik kennelijk zin in en ik moet zeggen het is toch ook wel weer leuk!


Dit is overigens ook de wedstrijdkaart voor januari, dus doe gezellig mee en maak ook zo'n gave boekkaart, want dat is deze keer de uitdaging.
Tilda zit op een geweven lint wat ik toch erg grappig blijf vinden.
Het designpapier is van Maja en de basis is gemaakt van wit colorcore cardstock.
Geïnkt met Vintage photo van Ranger.
Ik heb het geheel voor mijn doen rustig gehouden omdat ik Tilda zo mooi vond dat ik haar goed uit wilde laten komen met dat mooie papier op de achtergrond.
 
Het lijkt wel of ze op een wolkje zit ;-)
Ze is bij haar nekje wat gekreukt met dank aan onze kater van 7 kilo........maar ik was allang blij dat hij geen vieze poten had.
De bloemen die ik op de voorkant gebruikt heb zijn gewoon stoffen bloemetjes zoals je bij Astrid in de winkel koopt, alleen heb ik de bruin-rode behandeld met UTEE.
Dat is een erg dik embossingpoeder wat ik gesmolten heb en daar heb ik de bloemetjes doorheen gehaald en  laten drogen, wat zo klaar is. Dan lijken ze net van glas.

Ik hoop dat het een beetje te zien is op de foto, want het is echt een heel mooi bloemetje geworden.
Dan heb ik nog de binnenkant van het boekje en omdat het nog maar net nieuwjaar is heb ik daar een nieuwjaarswens in gestempeld.
Materialen van deze kaart zijn uiteraard weer te vinden in de webwinkel en mocht het er niet in staan, vraag er dan naar bij Astrid.
Nou ik hoop dat jullie de wat rustigere kaart deze keer ook weer mooi vinden en dan rest mij nog jullie een heel fijn weekend toe te wensen en tot volgende week maar weer,

groetjes en creatief liefs,

Mary

9 opmerkingen:

Ankie vd Polder zei

Ha Mary, hij is prachtig! Groetjes en fijn weekend, Ankie

Debby Kuster zei

wat is die weer mooi Mary
maar zou je me kunnen vertellen waar ik een uitleg kan vinden over hoe je zo'n boek kaart maakt. vind hem namelijk erg leuk, maar hij lijkt me ook vrij moeilijk te maken, dus als je een werk beschrijving zou hebben zou dat super zijn, kan ik daar van de week lekker mee aan de slag

liefs Debby

Chantal zei

wauw mary, wie iets bewaart, heeft nog eens wat he? leuk om a zo'n tijd toch dit afdrukje uiteindelijk op de kaart te verwerken. je boekkaart is prachtig meis!

anneke's creaties zei

wat een schitterende boekkaart
en zo mooi gemaakt
ik vind de bloemen prachtig geworden
denk dat ik dit ook eens probeer

groetjes anneke

Neline zei

Je boekkaart is echt heel erg mooi geworden!!!
groetjes
Neline

janieworkum zei

Ik vind je boekkaart schitterend zo fijntjes en mooie kleuren.
groetjes Janie

Nellie zei

Wat een prachtige boekkaart!!

Groetjes, Nellie

Anita Meijer zei

Wauw Mary wat een schitterende kaart is dit, helemaal super.
Liefs van Anita

Muuske zei

Prachtige boekkaart heb je gemaakt . heel mooi papier heb je gebruikt.groetjes Margo.