Pagina's

woensdag 27 maart 2013

Happy Easter

Hoi Allemaal,
Zo het blijft buiten maar fris en winters .......... al is het een stuk aangenamer als de zonnetje schijnt....dus vrolijk ik de boel maar even op met een nieuwe creatie !!

Het is deze keer weer een paaskaart in de kleur roze....hihhihhi.....het kan nog deze week.
Het papier dat ik gebruikt heb is afkomstig van twee verschillende paperpads van My Minds Eye,
namelijk : Lavender en Blush.
Het stempel afdrukje is uit de magnolia collectie " Little easter" en heet " Ballerina Bunny tilda" die ik met de volgende copic markers ingekleurd heb : E00-E02-E40-E41-E42-E43-R81-R83-R85.

Ik heb de ovale vormen gestanst met een stansen set van Stampin up "ovals collection", daarbij heb ik op de tweede ovaal de paper piercing pack gebruikt die bij deze stansen gebruikt kan worden.
Toen heb ik met een witte gelpen streepjes gemaakt, zo lijkt het net als het gestikt is met de naaimachine !!
De tekst heb ik zelf gemaakt op de pc en uitgeprint, en het briefkaartje aan de rechterkant is uit een vel maja papier geknipt, afkomstig uit de serie Vintage summer basics.
Buiten wit cardstock heb ik nog verbandgaas, stickles,plakparels, een breed stuk wit kant , en vlinders en takjes van Unique gebruikt.
Ook heb ik twee bloementoefjes gemaakt met: roosjes, asters, sweatheart flowers, en cherry blossoms in de kleuren roze en wit.
Ik ben nu eenmaal erg verslaafd aan bloemen....een kaart zonder bloemen is niets voor mij hhihihi.....als ik dan ook naar een beurs of winkel ga..kom ik bijna altijd wel met nieuwe thuis hihihhi !!

Zo dat was mijn kaartje voor deze keer, iedereen weer bedankt voor het kijken en tot de volgende keer.
Groetjes, Vera

6 opmerkingen:

roelie zei

prachtig kaartje in rose

en goede tip van die gelpen

prachtige bloemen er omheen gedaan erg mooi allemaal

gr roelie

Ghea zei

wat een schattig kaartje met een sche.. van een stempel ...een bjoetie
liefs Ghea

janieworkum zei

Een beeldschone kaart prachtig in de roze tinten
groetjes Janie

verascrap zei

Hoi Dames, bedankt voor jullie super leuke reacties, en ROELIE...graag gedaan hoor...je krijgt een leuke resultaat met een gelpen.
groetjes, vera

Carolien zei

Hoi Vera,

Wat een prachtige kaart!!! En mooi roze wowwww En die bloemen en leuk gedaan de stans en dan die lijnen er langs gemaakt mooi hoor!!!

Groetjes Carolien

Chantal zei

Wat een prachtige kaart meis!