Pagina's

zaterdag 6 april 2013

Memo book met Tilda with flowerpot

Een hele goedemorgen, middag of avond, net wanneer je dit leest,

daar ben ik weer en deze keer heb ik wel weer een Tilda gekleurd hoor, hahahaha, ik kan niet zo heel lang zonder.
Ik heb Tilda with flowerpot gekleurd met mijn copics en heb daarbij om haar te verwerken het nieuwe Maja Design papier gebruikt, de Vintage Spring Collectie, och wat is die weer mooi en wat heerlijk om er mee te werken.

Ik had nog een soort van notebook liggen met een afgrijselijke kaft en heb deze helemaal los gehaald, maar dan ook echt helemaal en dat had ik eigenlijk niet moeten doen.
Je krijgt het namelijk nooit meer goed in elkaar terwijl de afmetingen van de bladzijdes en de kaft al wel op elkaar afgestemd zijn.
De binnenkant is nu dus ook niet naar mijn zin, maar nog een keer loshalen was ook geen optie, dat had ik na het officiële loshalen namelijk ook alweer een keer gedaan.
Ik heb de kaft helemaal voorzien van roze cardstock en heb dat op de boekbinder manier erop en eromheen geplakt en dat ging eigenlijk prima.
Er zit bij dit Maja papier een heleboel leuke labels en maand kalenders en aangezien er een jarige is in april heb ik die maand dan ook gebruikt.
Er zat ook een etiket met daarop notebook, nou dat kwam even mooi uit!
Het etiket heb ik aan de achterkant van het mooie elastische organza kant voorzien wat Astrid in de winkel heeft en op de voorkant heb ik parelketting geplakt wat ook uit de winkel komt.
Ik zie nu pas op de foto dat de parels niet helemaal netjes zitten, dat krijg je met lamplicht en de daarbij behorende schaduw.
Een tip om de parelketting redelijk op zijn plaats te krijgen en te houden als het in de lijm legt is om spelden te gebruiken. De kleine gaatjes hiervan zie je niet terug en zo kun je de parels een beetje geleiden.


Alles is overigens geïnkt met roze inkt om het te benadrukken.
Achter het kalendertje heb ik een stukje uit een Engels woordenboek geplakt en daarop staat o.a ook (toevallig,? Nee hoor)  hobby en de uitleg ervan hahaha.


Tilda is gekleurd met de volgende copics: Huid: E51 - 50 - 21 -  02 - 00   Haren: E47 - 45 - 42 - 40 Het wit: C02 - C1 - 00 en de blender, Het roze: RV 95 - 93 - 91 en C0  en het geel van de pot: Y28 - 27 - 23 en 21 oh en het groen niet te vergeten is: YG63 - 61 en G20
De leuke hoekjes vind je hier en die maken het wel leuk af op de plekken waar je anders niet zoveel mee kan doen.
Aan de zijkant en de achterkant van het memo book heb ik nog kant geplakt en ook dat komt uit de winkel, dus mocht je van deze spullen die ik noem wat willen kopen stuur Astrid dan een email met je bestelling ervan.

Nog een detailfoto van de bloemen die voor een gedeelte uit de webwinkel komen en de kristallen van Magnolia kun je hier vinden.
De parel swirls komen uit eigen voorraad.
Binnenkant notebook

En als laatste de achterkant van het notebook met het mooie kant.

Alles weer genoemd geloof ik, maar mocht je vragen hebben dan "horen" we dat graag,

fijn weekend, wij zijn met een heel stel dames op de Magnolia Clubdag en vermaken ons wel,

creatief liefs,

Mary

6 opmerkingen:

Margreet zei

Wat en schitterend notebook.
En wat een mooi papier.
Groetjes Margreet

janieworkum zei

Wat een schitterend memobook, super gemaakt.
groetjes Janie

Chantal zei

Ohhhhhhh wat is dit toch geweldig mooi! Lieve groetjes, Chantal

Marieke zei

errug mooiiiiiii

Marga50 zei

Hoi Mary, vond het erg leuk je gesproken te hebben op de clubdag. Je heb een schitterend mooie notebook gemaakt met vel leuke details. Fijne avond, groetjes Marga

verascrap zei

Hoi Mary,
ontzettend mooi hoor,super idee om te maken.
groetjes, vera