Pagina's

dinsdag 9 april 2013

Tissue boxen


Hallo allemaal,

Het is al weer dinsdag dus ik ben vandaag de gene die weer wat aan jullie mag laten zien.

Deze keer wil ik jullie graag mijn tissue-boxen laten zien die ik pas geleden gemaakt heb. Dit was het voorbeeld voor onze Magnoliaclubdag die we afgelopen zaterdag hadden en waar Astrid (onze sponsor) met een deel van haar winkel ook weer bij was.
 

Het papier wat we gebruikt hebben is van de laatste collectie van pion-sewing room. We hadden verschillende pakketten met de roze/paarse variant en de blauw/grijze.
Ik heb zelf de roze/paarse variant gebruikt. Ik heb er verschillende stukjes kant, doileys, magnolia afdrukjes, bloemen, labeltjes, bedel, parels en andere stansen op gebruikt.

De afdrukjes zijn in het thema van de regen, waaronder dus ook de schattige drip drop tilda die je alleen bij Duymelot kan kopen.

De copics die ik gebruikt heb zijn:E000,00,01,93 E49,47,44,43,42,30 Y21 W7,5,3,2,1,0 RV99,95,93,91 RV0000,000 YG93,95 BG0000,000
 

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden…..

5 opmerkingen:

Marga50 zei

Wauwwwwww toppertjes van hele mooie tissue-boxen Margreet. Super! Wat een mooie kleuren en vele leuke details . Groetjes Marga.

Margreet zei

Wat schitterende tissuebox.
En prachtig papier
Groetjes Margreet

Jolanda zei

Ja het is echt schitterend ben zelf nog druk bezig om hem af te maken:) hihi, maar het was weer een reuze gezellige dag. TOP meiden.

Liefs van Jolanda

verascrap zei

Zoals al eerder gezegd, een hele mooie tissuebox,samenstelling is helemaal toppie Margreet !!
groetjes, Vera

hennie zei

SCHITTEREND!!!
Groetjes hennie.