Pagina's

zondag 9 juni 2013

Have a sunny day!


Hoi allemaal!

Vandaag een rustige zondag voor de boeg... Tutten met met mijn meissie die nog steeds ziek is, wat huishouden doen en hopelijk ook nog even naar buiten.... Ik wil ondanks alles toch een beetje de zomer bij jullie langsbrengen en probeer ik met deze kaart te doen.... (en gelijk ook nog meer inspiratie geven voor onze juni-wedstrijd! Having Fun at the seaside!)

Ik heb weer eens een van mijn favoriete modelletjes gemaakt qua kaartvorm, nl. frame-trapjes-easelkaart! En ik ben heerlijk aan het maskeren geweest! Hoe vinden jullie het maskeren gelukt van de dolfijn, zeepaard en zeewier? Tilda is niet gemaskerd, maar er juist voor geplakt (wat je later goed kan zien op de schuine foto). Dit komt door het framegedeelte.Ik heb getracht echt het onderwatergevoel te creëren en dus ook geen bloemen of zo te gebruiken, maar alleen zand op de grond van de bodem van de zee, vissen, kreeften etc... en.... Alle stempels zijn van Magnolia! De vissen, kreeften, kwal, zeesterren en bubbels komen uit de oudere series. Leuk eigenlijk toch om op deze manier toch steeds je stempels te kunnen blijven gebruiken? 


Hier op deze foto kun je goed het framegedeelte zien waardoor ik wat meer diepte heb gemaakt. Het designpapier is van Magnolia en is alleen op het trapjesgedeelte gebruikt... ja ja, geen enkel designpapiertje op mijn framegedeelte hihihi.


Gebruikte materialen:
Stempels: Largo the dolphine, Zeepaardje, zeewier, vissen, kwal, zeesterren, Swimming Tilda, Bubbles, tekst Have a Sunny Day - verschillende Magnoliacollecties
Papier: Magnolia
Snijmallen: Memory Box golven
Diversen: schelpen, embossingpoeder, stickels stardus, parels

Ik hoop dat ik met dit kaartje het vakantie-zomergevoel bij jullie naar boven heb kunnen halen en ik wens jullie allemaal nog een fijne zondag! 


4 opmerkingen:

Kreatief met Maria zei

Prachtig gelukt, hele mooie kaart
Groetjes Maria

mirjam zei

prachtige kaart,lekker zomers
groetjes mirjam

Ghea zei

wauw wat een schitterende kaart is dit geworden, ik kijk mijn ogen uit.
Liefs ghea

Silvia zei

Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt. En met dat zomergevoel zit het wel goed.

Fijne dag.
gr. Silvia