Pagina's

zaterdag 22 juni 2013

Tilda's wedding shoe

Hallo weer Bloggers,

het is weer zaterdag, waar blijven al die dagen toch? Ik wil nog zoveel maken en we hadden het er op de demodag bij Creashop Duymelot al over dat je nergens een pakketje tijd kunt kopen, maar wat zou dat snel uitverkocht zijn, hahahaha.
Deze week eens geen kaart van mij, ik ben van alles begonnen en hoop dat het ook gaat lukken dan zien jullie dat de komende tijd hier wel verschijnen, maar eerst dit:
Dit is Tilda's wedding shoe, is ie leuk? Hij is van haar eigen merk ook nog, ja jullie wisten dat niet hè, maar zo zie je maar .....................


De schoen is gemaakt van .... ik kan bijna niet anders.....Maja Design Vintage summer collectie, dit papier is stevig, sterk en toch makkelijk te vormen met dit soort projectjes.


De rand van het achterste gedeelte heb ik versierd met het mooie elastische kant wat Astrid in de winkel heeft en met het doorzichtige kant heb ik het elastiek weer weggewerkt. Aan de achterkant van de schoen zit een strik van hetzelfde kant.
De grote roos heb ik gemaakt met de grootste van de 4 malletjes van Noor! Design nr: 6002/0156 en een parel in het hart geplakt.
Ook boven de roos heb ik een kanten strik gemaakt en heb ik het onder de roos weer terug laten komen.
Tevens heb ik van het parelsnoer wat Astrid ook in de winkel heeft wat lussen geknoopt en ertussen gedaan.
Onder alles uit zie je nog net een trosje van 4 druppel parels.


Het merk label is van de nieuwste collectie van Magnolia en heet Special Moments  en deze stempel heet Bee pops bride Tilda en nadat ik haar had gekleurd, is ze uitgestanst met een nestabillitie en in de hak geplakt. Zo kun je altijd zien dat het een Tilda trade merk is ;-)


 Zijaanzicht van het schoentje
 En hier dan nog een foto van de strik op de achterkant van het schoentje.

Zo, dat was het weer, ik had er 2 willen maken, maar ik had niet meer van dit design papier, tja dat heb je als je het regelmatig gebruikt ;-)
De kleuren op de foto zijn iets flets en ik heb geen idee hoe dit kan want ze zijn gemaakt bij daglicht, maar in het echt is het allemaal wat dieper roze....
Mocht je nu ook dit lieve kant, parelsnoer of elastich rushes kant willen kopen, mail Astrid dan of bel haar even op over de lieve prijsjes en dan kun je direct doorgeven wat je wilt want het staat niet in de webwinkel, wat ook telt voor de Noor! mallen, Astrid kan ze zo bestellen voor je.

Ik wens jullie weer een heel fijn weekend met, hoop ik, een beetje zon en tot volgende week maar weer.

Creatief liefs,

Mary

8 opmerkingen:

Margreet zei

Jeetje zeg wat n gave creatie heb je gemaakt. Wat zal dat n werk geweest zijn maar t is echt schitterend.....

Tineke zei

Wauw Mary dat ziet er weer schitterend uit, toppie!

Liefs Tineke

aanshobbyd zei

jaaaa, die staat ook nog op mijn to do lijstje, prachtig zeg!

janieworkum zei

Wat een toppertje, zo mooi, zo apart.
groetjes Janie

Corrie zei

Wauwww Mary wat mooi!!!
Groetjes corrie

roelie zei

wauw wat een prachtig schoentje heb je gemaakt heel gaaf

gr roelie

Chantal zei

Holie molie Mary wat is dit een gave schoen die je gemaakt hebt zeg! Werkelijk een pronkstuk!

Unknown zei

Wauw, zo'n elegant schoentje! echt een pracht exemplaar! Groetjes Daisy