Pagina's

zondag 10 november 2013

Vintage Chic Edwin


Goedemorgen allemaal!

Vandaag wil ik jullie graag weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb. Ik was op slag verliefd op deze Edwin uit de Little London Collectie met de typische Engelse Telefooncel uit dezelfde serie. Maar ik ben ook lekker eigenwijs geweest en juist de telefooncel niet rood gemaakt, maar gewoon in de grijstinten. Geeft toch weer een heel ander uiterlijk. Het papier is van Pion - For Father en leent zich zo mooi voor mannenkaarten, maar ook voor de vintage (Engelse) look. Ik heb de kaart verder voor mij doen rustig gehouden en wat bloemen van Wild Orchid Craft en Kort en Godt gebruikt. De tandwielen zijn van Tim Holtz evenals de filmstrip en de vulpentip. De bingokaarten zijn van Joy. 



Het geheel heb ik afgewerkt met Stampendous Frantage gold en ook het hoekje heb ik met frantage bewerkt. Wondgaas zit achter het papier en daarna wat acrylverf gebruikt hier en daar. Edwin en de telefooncel heb ik ingekleurd met mijn copic markers.

Huid: E13,11,00,000,0000,R20,00
Haar: E55,53,51
Kleding: N8,6,BG75,BG72,N4, BG70
Schoenen: E43,42,41
Telefooncel: N7,5,3


Zie je iets wat je graag wilt hebben, maar staat op dit moment niet in de webshop, neem dan vooral contact op met Astrid, want zij kan het altijd voor je bestellen. Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en kijk uit naar jullie reacties. 


6 opmerkingen:

Margreet zei

superkaartje meis

Marianne zei

Helemaal toppie gedaan.
Liefs, Marianne

Margreet zei

Wat een prachtig kaartje
Groetjes Margreet

Jokecreatief zei

Wat een prachtige kaart is dit. Mooie stempels zijn dat toch. Heel mooi afgewerkt.
groetjes Joke.

Sarah - Crea S zei

Werkelijk prachtig!
Liefs,
http://littlecreass.blogspot.be/

roelie zei

super mooi chantal

gr roelie