Pagina's

zaterdag 28 december 2013

Een laatste kerstkaart (denk ik)

Hallo weer blogvolgers,

ik weet de kerst is voorbij, maar deze wilde ik jullie toch nog laten zien omdat dit wat ik met deze kaart gedaan heb ook kan op bv een verjaardagskaart.
Ik ben net thuis van mijn avonddienst en zag dat er al 2 dagen niets geplaatst was en dacht, het wordt toch wel tijd om de dames weer van wat inspiratie te voorzien ;-) Dus toch nog maar even deze kaart geplaatst.


Ok, wat heb ik gedaan om deze kaart te maken?
De basis is gewoon een 15 x 30 cm linnen cardstock dubbel gevouwen zodat je een 15 x 15 cm kaart krijgt en dan kun je er zelf nog voor kiezen om de vouw aan de boven of aan de zijkant te maken.
Daarop iets kleiner een mooi Maja Design papier en daarop weer een iets kleiner Maja Design papier waarvan je de linker bovenhoek niet vastplakt maar schuurt en omvouwt waardoor je een ruimte creëert om zoals in dit geval 2 tags in te steken die ook uit het Maja Design papier komen.
Ook de "postzegel"komt uit dezelfde serie van Maja Design.
De letters zijn van MDF voorzien van een leuk stukje design papier en sneeuw en voor een verjaardagskaart kun je er bv hoera van maken want Astrid heeft alle letters in haar winkel, niet in de webwinkel, maar als je haar belt of mailt, komt dat helemaal goed.
Onder de letters heb ik rood kant van Marianne Design geplakt.


Hierboven zie je de de 2 tags uit het omgevouwen hoekje komen en in de tags doe je dan bijpassende kleurtjes kant en/of lint.


Hierboven  zie jet hetzelfde hoekje maar dan zonder de tags erin gestopt.


En hier dan de tags zelf en zoals je misschien al gezien hebt....ik heb alles met een schaartje gedisstressed en geinkt en deeltjes met sneeuw gemaakt, ook de tags.


Tilda is uiteraard met mijn copics gekleurd en de muts is voorzien van sneeuw

Hier zie je de "postzegel" nog wat beter en hier zie je ook dat ik met lichtgewicht klei van Fimo een klein ornamentje van hulstblaadjes gemaakt heb en de besjes heb ik gekleurd met een rode copic marker.
Ook het lichtgewicht klei van Fimo heeft Astrid in haar assortiment.


En als laatste een foto van de binnenkant van de kaart, simpel gehouden zodat je er nog wat op schrijven kunt en een stukje washi tape van MD en het is af.

Nou met niet al te veel fantasie, ander mooi Maja Papier kun je dit ontwerpje heel leuk gebruiken voor een verjaardag of beterschap kaart, dus ik hoop dat jullie hier wat aan hebben.

Ik wil jullie verder een heel fijn uiteinde en een nog veel beter  2014 wensen met veel gezondheid en veel creativiteit,

Creatief liefs,

Mary

7 opmerkingen:

esmee zei

een vrolijk kerstkaartje

Jolanda zei

OOO WAUW vind het kaartje helemaal geweldig. Schitterend.

Grtjs Jolanda

roelie zei

super mooi kerst kaartje

met de leuke details er op

gr roelie

Janiel/ janny zei

STUNNING!!!!!!!!!!!!

Anoniem zei

Heel erg mooi!

Juanita zei

Wauw, super mooi zeg!!!
Liefs Juanita

Margreet zei

Wauw mary wat n gave creatie