Pagina's

zondag 2 november 2014

Gift bag


Goedemorgen allemaal!

Het is weer zondag, dus tijd voor een nieuwe creatie van mij hier bij Duymelot en dit keer heb ik een cadeautasje gemaakt. Gisteren is nl. bij Duymelot Design Team de nieuwe maandwedstrijd van start gegaan van november en die luidt: Maak een cadeauverpakking. Nou hierin kun je volgens mij wel een leuk cadeautje stoppen hihihi. Kom vooral een kijkje nemen op de challengepagina om te zien wat de andere dames voor mooie verpakkingen hebben gemaakt!


Ik heb gebruik gemaakt van een kant en klaar wit tasje en het designpapier is van Pion - For Mother. Wat blijft dit toch mooi papier! Ik heb Christmas Kitchen Tilda uit de nieuwste serie Waiting For Christmas 2014 gekleurd met distress refills en pads. Verder ben ik weer aan de slag gegaan met mijn doohickeys van Magnolia (rand, labeltje, bladeren en paraplu). De ovalen frame is van Sizzix en ik vind dit frame helemaal fantastisch en gebruik best regelmatig.
Verder heb ik de bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts gebruikt, maar ook kant, rozenkant, parellint en wondgaas komen uit voorraad.

Ik hoop dat jullie mijn tasje mooi vinden en wens iedereen nog een fijne en zonnige zondag!


2 opmerkingen:

hennie zei

SCHITTEREND Chantal!!!

Margreet zei

t is weer n plaatje meis