Pagina's

zondag 21 juni 2015

Happy Father´s Day sweet dad


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie een creatie laten zien die ik voor mijn vader gemaakt heb speciaal voor vaderdag. Mijn vader heeft sinds kort weer een oude hobby opgepakt en dat is een moestuintje. Ik vond het daarom juist wel leuk om hem een kratje met groente te geven die Tilda net zelf geoogst heeft. 

Het patroon van de krat is een snijbestand van Silhouette, evenals de verschillende groenten: wortel, bietjes, augurk/komkommer en de schep en hark.


Het designpapier dat ik gebruikt heb is wederom Pion Design Vintage Garden en Tilda in the Garden komt uit de Pink Lemonade collectie Magnolia 2014. Ik heb haar ingekleurd met mijn copic markers.


De tekst "as the garden grows, so does the garden" komt ook uit het designpapier en heb ik losgeknipt. Verder een boomschorsje, bloemen en de schattige bloemen en de calla steel doohickey uit Magnolia Doohickey volume 4. Ik heb hiervoor de tutorial uit het boekje gebruik om ze te maken.


Hierboven zie je heel goed hoe de krat is opgebouwd. Ik heb ook wat vulsel in de krat gedaan waarop de groentes liggen.

Hieronder zie je nog even duidelijk alle groentes en hoe ze 3d zijn opgebouwd.


Nu maar hopen dat mijn vader zijn kleine moestuintje mooi vindt. Ik wens iedreen een mooie vaderdag en tot de volgende post!


2 opmerkingen:

Monique zei

Schitterend!
Groetjes Monique

Cobie zei

Wat een schitterende creatie!
Groetjes Cobie