Pagina's

zondag 7 juni 2015

Vintage Strandkorf


Goedemorgen allemaal!

Afgelopen week is bij Duymelot de nieuwe wedstrijd van juni van start gegaan en deze luidt: Alles Mag!!! Nou ik heb mij dan ook heerlijk uitgeleefd op dit onderwerp hihihi.  Doe vooral gezellig mee aan onze wedstrijd door op de blinkie hier in de zijbalk te klikken.

Ik heb een zgn. strandkorf gemaakt. Ik ben een groot fan van zeetafereel en strand, dus ik vond het helemaal fantastisch om dit te maken. Het krijgt een plekje op mijn hobbykamer.


Het papier is van Pion - Shoreline Treasure en Tilda's komen uit de Summer Breeze Collection 2013 van Magnolia. Ik heb hen natuurlijk weer ingekleurd met mijn copic markers.

De kleurnummers zijn:
E13, 11, 00, 000, R20, 00
Haar blond: E57,53,51,50
Haar donkerblond: E49,47,44 en W3
Blauw: B97,95,93,91
Creme: E43,42,41
Handdoek: W3,1,00


Het patroon heb ik uit Kraft Cardstok gesneden en in elkaar geplakt. De voetensteunen kunnen ook echt open en dicht als je zou willen. De woorden Zon en Zee zijn van cardboard van Dutch Doobadoo en die heb ik bewerkt met Structuurpasta van Dutch Doobadoo.


De vlag is een doohickey van Magnolia en let eens op die schattige zeemeeuwen, slippers en verrekijker. Deze zijn van Rayer. Verder heb ik raffia, schelpen en bloemen gebruikt. Let vooral ook eens op de kap hierboven. Je kunt goed zien dat het een harmonica effect heeft.


Ik hoop dat jullie mijn creatie mooi vinden en dat ik jullie heb mogen inspireren voor onze Duymelot wedstrijd! Ik wens iedereen nog een fijne dag!


5 opmerkingen:

marian zei

Woooooow wat een super creatie weer.
Groetjes van Marian.

marian zei

Woooooow wat een super creatie weer.
Groetjes van Marian.

Renate zei

Wauw!!!
Ik betrap mezelf er nu net op dat ik gewoon met open mond naar deze strandkorf aan het kijken ben.
Wat heb je dit waanzinnig mooi gemaakt!!!

-xies- Renate.

afke zei

Wat een super gave creatie Chantal. Al die leuke details. Je ziet telkens weer iets anders!
groetjes, Afke

roelie zei

wauw super creatie weer chantal zo mooi

gr roelie