Pagina's

zondag 16 augustus 2015

Birthday wishes


Hoi allemaal,

Mijn vakantie zit erop en maandag moet ik weer aan het werk. Het zal weer wennen worden om de wekker te zetten en ook mijn dochter moet weer naar school..... Gelukkig vandaag onze laatste vakantiedag en die gaan we nog even goed besteden hahahahahah.

Vandaag wil ik jullie een vintage kaartje laten zien die ik gemaakt heb voor een lieve vriendin van de familie. Zij was laatst jarig en ik weet dat ze altijd graag een kaartje van mij ontvangt. Ik heb gekozen om een plaatje van Syta van Gelderen te gebruiken en ik vond deze knallende fiets met bloemenmand wel heel mooi. 

Het design papier is van Magnolia. Daarnaast heb ik een randmal van Noor! Design gebruikt. Het ribbelkarton is van Joy! Crafts. Verder heb ik kant uit eigen voorraad gebruikt en een bronzen bedel van een fiets. Verder een metalen hoekje erop geplakt en natuurlijk konden bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts niet ontbreken. Onderop heb ik sizal erbij gedaan.

Ik hoop dat jullie mijn kaartje mooi vinden en ik wens iedereen (ondanks het weer) een mooie zondag!


3 opmerkingen:

afke zei

wat een ontzettend lief kaartje is dit geworden Chantal. Alles past weer uitstekend bij elkaar. Ik weet zeker dat je vriendin deze heel mooi vindt. Nog een hele fijne zondag!
lieve groetjes, Afke

Diny zei

Wat een prachtig kaartje is dit Chantal!
Groetjes Diny

Nicolette zei

Schitterende kaart, Chantal! Heel mooi!

Lieve groet, Nicolette