Pagina's

dinsdag 6 oktober 2015

Adventkalender

Hoi allemaal,

Afgelopen weekend zou eigenlijk onze gezamelijke clubdag van de Cutie kaarten Vitrineclub en de Magnoliaclub zijn geweest. Helaas kon deze dag wegens omstandigheden niet door gaan.
Ondanks dat het niet door kon gaan, hadden wij alles wat in de kit zou gaan al in huis en hebben we besloten om de kits naar iedereen op te sturen zodat ze toch thuis heerlijk aan de slag konden gaan met hun project.
In de kit zat ook een kadootje die wij van Dutch Doobadoo gekregen hebben, waarvoor wij Jaap natuurlijk hartelijk willen bedanken. Ook Astrid bedankt voor het regelen hiervoor en bedankt voor de goeie service en de korting die wij gekregen hebben.

Het project was deze keer een adventkalender en dit is mijn voorbeeld geworden.

De basis is gemaakt van kraft en creme kleurig cardstock. De lades zijn 24 luciferdoosjes. Het papier wat we gebruikt hebben is van Maja Design- A gift for you. Ik heb zelf kleine kadootjes gemaakt voor bij de boom. Net als de 2 blokjes die als kalender te gebruiken zijn. Verder het geheel aangekleed met bloemen, lint en kant, tekst van een labelart vel van dutch doobadoo, bedeltje, tillansia, dioly en  mini denneappeltjes met rode besjes. 2 opmerkingen:

Adriana zei

Superrrr mooie creatie,
Ik was in het voordeel dat ik hem in het echt mocht zien:)
Groetjes Adriana

Nicolette zei

Extreem schitterend, dit! Echt ongelooflijk! Wat een werk! En wat een prachtig eindresultaat!

Lieve groet, Nicolette