Pagina's

zaterdag 1 september 2012

Hello sunshine

Hallo weer blogvolgers,
weer is het zaterdag en het lijkt wel of er steeds minder tijd tussen de ene en de andere zaterdag zit, of ligt dat aan mij?
Hoe dan ook het is weer tijd voor een kaartje en deze keer heb ik weer een tentkaartje gemaakt, je kunt er zo heerlijk tafereeltjes en achtergrondjes op kwijt.
Tilda is de Tilda uit de Butterfly collectie en heet Tilda with Hawai Flower en ik ben gek op haar, deze  is wel 1 van mijn favorieten.
Ik heb haar gekleurd met mijn copic markers met de kleuren; voor het jurkje, bloem en schoentjes:  RV95 – RV93 – RV91
Huid: E51 – E50 – E02    Haren: YR24 – YR14 – Y21  Het grijs N3 en N0.
Voor de achtergrond moet ik helaas bekennen dat ik niet weet uit welke Magnolia serie deze achtergrond komt en het verhaal van de kleuren moet ik schuldig blijven want deze had ik in mijn enthousiasme niet opgeschreven, dom dom dom, maar neem van mij aan dat het erg veel kleuren waren die ik gebruikt heb.
De basis van de kaart is gemaakt van color core cardstock, wit en voor de bloemen het roze.
Het designpapier is van Maja Design en is uit de collectie Vintage summer basics. 
De postzegel rand is uit gestanst met een stans van Xcut en dat is echt een geweldig leuke set van 4.
De metalen hoekjes komen ook uit de winkel en kun je hier vinden. 
De parelpen komt ook uit de winkel van Creashop Duymelot maar staat helaas nog niet in de webshop, maar een mailtje naar het Dyumelot team en het wordt aan je bestelling toegevoegd.
Ik heb nog een verzoekje aan jullie dames ............ zouden jullie graag iets uitgelegd willen zien op dit blog of een bepaald soort kaart.......vraag er gerust naar dan kunnen we kijken of we aan dit verzoekje gehoor kunnen geven, lijkt jullie dat wat?
Nou, ik geloof dat ik zo wel weer alles heb genoemd maar mocht je nog vragen hebben dan lees ik dat graag.
Nog een heel fijn weekend en niet geheel onbelangrijk, heel erg bedankt voor jullie leuke reacties op mijn vorige kaartje, dat doet goed,

creatief liefs,

Mary

2 opmerkingen:

Ellen zei

Schitterende kaart heb je gemaakt. Wat een beeldig tafereeltje. Het jurkje is echt zooooo mooi ingekleurd, ik zou dat ook willen leren.

Groetjes, Ellen

Shirley zei

Het is echt een prachtige kaart!
Ik wil nog zoveel leren dat ik het niet eens op kan noemen haha.

Groetjes, Shirley