Pagina's

woensdag 9 januari 2013

Wish you were here !!


Posted by Picasa
Hallo Allemaal,

Mijn kaart voor deze week heeft wat kopzorgen gekost hihihhii want het is een stijl die ik niet vaak maak......een beetje vintage !!
Na een moelijke start is het me toch gelukt...en ben ik dus toch dik tevreden!!
Het papier dat ik voor deze kaart heb gebruikt ,is van een vel van Pion Design , samen met bruin en creme cardstock van Bazill.
Het vormpje van het afdrukje is gemaakt met een spellbinder stans, en omdat ik het achtergrondje....toch een beetje saai vond heb ik een Marianne Design tekst stempel (EC0120) gebruikt met bruin memento inkt om het iets leuker te maken.
Het stempel/afdrukje is van het Magnolia "With Love Collection" die net uit is, en het heet"Vintage Gramophone". Vind het zelf een gave stempel en weer eens wat anders....maar ook een uitdaging !!
Dit zijn de copic markers die ik gebruikt heb: E30-E31-E33-E35-E37-100-C0-C1-C3-C5-Wo-W1-W2-W3-W5.
Het leuke tekst sticker komt uit mijn scrap voorraad, het creme kant uit mijn moeders voorraadkistje,het glitter swirl is van Prima Marketing, en verder heb ik nog plakparels, stickles, cherry blossom bloem en verschillende roosjes gebruikt. Het sierrandje is gemaakt met een stans van Crealies.
Ik ben heel erg benieuwd hoe jullie deze kaart gaan vinden..omdat het een andere stijl is......!!
Bedankt voor het kijken en tot de volgende keer!!

Groetjes, Vera

P.S. door problemen met het plaatsen van fotos op blogger heb ik nu mijn foto op een andere manier moeten uploaden, en staat er een picassa teken onder mijn foto, deze kan ik niet weghalen helaas.

7 opmerkingen:

janieworkum zei

Dit is een beeldschone kaart.prachtig gemaakt.
groetjes Janie

Ellen zei

Schitterend kaartje!
Liefs, Ellen

Carolien zei

Zo zo Vera een kaart die niet jouw stijl is lastig he!! Maar het is je goed gelukt hoor!!! Hij is toch wel erg mooi en ook de tekststempel erachter mooi maat het iets 'ouder'van!!!

Groetjes CArolien

Anita Meijer zei

Ik vind hem prachtig Vera, helemaal super.
Liefs van Anita

Nelleke zei

Wat een prachtige kaart geworden.
Bij just een note staat nog een andere methode, die is iets makkelijker, hoef je de foto niet in Picasa te plaatsen. Vandaag uitgeprobeerd en bevalt mij beter.
Groetjes, Nelleke

Chantal zei

Wauw Vera, het is een bjoetie van een kaart en mooi zo zonder een cutie erop en alleen zo! Geweldig. Lieve groetjes, Chantal

Margreet zei

wauw vera wat n prachtige kaart heb je gemaakt.

Groetjes Margreet