Pagina's

donderdag 22 mei 2014

Een meubeltje pimpen

Dag allemaal,

Dit keer iets heel anders dan jullie misschien gewent zijn. Iets dat ik al heel graag en lang wou doen. Ik heb een kastje gepimpt met krijtverf (Americana decor, chalky finish) en scrappapier van Maja Design Fika serie.

Het kastje heb ik op de rommelmarkt gekocht om lekker te pimpen. Het is echt donkerbruin, niet mijn kleur, maar ik vond het kastje wel ontzettend leuk.
Naar veel internet onderzoek kwam ik uit op krijtverf om te gebruiken. Dat heb ik bij Duymelot gehaald en zijn in zoveel leuke kleuren te krijgen. Ja en dan aan de slag he. Ik ben aan het ontvetten en schuren gegaan. Toen lekker met de verf in de weer geweest, met een goed resultaat.
 
 
Het resultaat was al mooi, maar ik had het idee om nog een vrolijk design papiertje met roosjes te gaan gebruiken. Op alle plankjes heb ik design papier geplakt en de randjes iets met bruine inkt meer diepte gegeven.
 

Het eind resultaat ben ik dan ook super blij mee. Het kastje ga ik hangen op mijn hobbykamer ;) met daarin leuke potjes met freubelspulletjes.

Dank je wel voor het kijken. Mocht je vragen hebben stel ze gerust.

Groetjes
Sylvia

6 opmerkingen:

Gerrina zei

Mooi!!! (Zou hier qua kleur ook wel passen...) En wat een werk om elk plankje te bekleden... maar dat geeft het wel een helemaal eigen mooie look! Groetjes, Gerrina

Cards en Box bij Lady M zei

wat is dit mooi geworden erg leuk groetjes maartje

gré zei

heel erg mooi geworden

Anoniem zei

Super leuk zeg! Wat een onwijs leuk model kastje zeg, zeker ideaal voor in de scrapkamer! Allemaal leuke potjes er in....prachtig gedaan!
Groetjes Jacomijn

Folkje zei

Mooi gedaan, het is nu echt een heel anders kastje, leuk!!!

groetjes
Folkje

Ellen zei

Super mooi!