Pagina's

zondag 8 juni 2014

Congratulations!


Lieve allemaal,

Vandaag wil ik graag een vintagekaartje laten zien. Deze heb ik speciaal voor mijn moeder haar verjaardag gemaakt. Ze is van origine een jutter (geboren te Den Helder) en nog steeds alles wat met de zee te maken heeft, vindt zij (en ik ook) geweldig. Hoe mooier is het dan om de Pion - Shoreline Treasure designpapier hiervoor goed te benutten.

Ook is deze kaart mijn voorbeeldkaart voor de nieuwe maandwedstrijd van Duymelot Design Team waar deze maand het thema Alles mag is. Doe vooral gezellig mee aan onze laatste challenge voor de zomerstop. Je kan op het blinkie klikken om direct naar de wedstrijd te gaan.

De basis is een go-kreate mal en het papier is dus van Pion - Shoreline Treasure. Verder heb ik met veel zee-achtige materialen gewerkt: jute, golvenstans van Memory Box, wondgaas, ribbelkarton van Joy, flesje Tim Holtz gevuld met echt zand, schelpen, rozenkant, filmpstrip van Tim Holtz. De bloemen zijn o.a. van Wild Orchid Crafts. De vlinders, tekst en label komen ook van de lijn van Pion - Shoreline Treasure.
Ik hoop dat jullie mijn kaart mooi vinden en wens jullie allemaal nog een fijne, warme en klamme zondag toe!


4 opmerkingen:

Cinderella zei

Wauwie zeg een geweldige kaart
Een fijne zondag
Liefs en Creaiefs
Cinderella

Anita van Merode zei

Wauw prsachtig!!! Zoveel moois op te zien!!
Groetjes Anita

Anoniem zei

GEWELDIG PRACHTIG OOGVERBLINDEND en alles wat ik vergeet...
Creatieve groetjes, Gaby

Muuske zei

Schitterende kaart.Prachtig geheel.groetjes Margo.