Pagina's

zondag 15 juni 2014

Happy Father's Day!


Vandaag is het vaderdag!!! Ik ben zelf met mijn dochter op stap geweest om voor haar papa een cadeautje te kopen. Dat is nog eens lastig zeg! Maar uiteindelijk toch maar een aftershave gekocht en dochterlief heeft cadeuapapier hoogspersoonlijk uitgezocht hahahah. Maar ook haar knutsel van school mag ze eindelijk gaan geven!

Ook ik heb natuurlijk mijn vader en schoonvader die ik mag verblijden en ondertussen zijn de verwachtingen van de mannen hooggespannen... Maar wat is het toch moeilijk om voor mannen iets te bedenken op freubelgebied en cadeau voor vaderdag en wat ook nog "stoer" kan zijn...


Ik heb uiteindelijk besloten om deze bonbons-doosjes te scrappen. Ik heb ze al ruim 2 jaar in huis en ooit gekocht op de beurs.... Het idee was geboren: ik maak er een koffie met bonbons thema van dit jaar!


Ik heb toen via internet twee leuke vintage plaatjes gevonden met koffie en bonbons en ik heb (ondanks dat de nieuwste lijn van Maja brand in mijn handen hahaha) toch de Maja Fika lijn hiervoor nog gebruikt. Die vond ik net even mannelijker of stoerder dan die van de nieuwe lijn...

Laat het scrappen vervolgens beginnen! Ik heb ervoor gekozen (ook i.v.m. tijdnood) geen onderscheid te maken en twee dezelfde doosjes te maken. Het thema heb ik best ver doorgevoerd, want ik heb kaneelstokjes, echte koffieboontjes, flesje met gemalen koffie, lepeltje  etc. gebruikt. En uiteraard heb ik echte bonbons gekocht als inhoud!


De stansen die ik gebruikt heb, zijn Magnolia Doohickey, Marianne Design Eiffeltoren en de rozette heb ik via de Silhouette store gekocht en uitgesneden met mijn Silhouette Cameo. De strik bovenop is van Tim Holtz!


Bloemen van o.a. Wild Orchid Crafts, touw en kant maken mijn doosjes verder compleet. Ik heb met kleine klitteband rondjes de doosjes dichtgemaakt, zodat ze steeds open en dicht kunnen.

Nu maar hopen straks dat als ik ze geef, de mannen ze ook echt mooi vinden.... Maar anders hebben ze altijd de inhoud nog hahahahah.

Ik wens iedereen een fijne Vaderdag toe en anders uiteraard een fijne zondag!

1 opmerking:

ellyscard creatief zei

Prachtig eindresultaat.
Als de mannen daar die mee blij zijn...
Gr Elly