Pagina's

zondag 30 september 2012

Wie ben ik?


Hallo allemaal,

Vandaag is mijn eerste bericht namens het Duymelot-Design team! Astrid heeft mij onlangs gevraagd om ook plaats te nemen in het design team. Daar hoefde ik niet lang over na te denken en ben dan ook vereerd van dit superteam deel uit te mogen maken. Bedankt Astrid voor het vertrouwen en Cora, Margreet, Mary, Neline, Tineke en Vera: wat een warm welkom kreeg ik al van jullie en ik kijk ernaar uit om met jullie samen te werken en elkaar (nog) beter te leren kennen! 

Ik ben dus Chantal en woon met man en dochtertje in Alkmaar. Ik maak sinds 2010 kaarten en creaties en ben door dit virus aangestoken door mijn buurvrouw. Eerst maakte ik voornamelijk 3d- en borduurkaarten, maar scrapkaarten en stempels inkleuren met mijn geliefde copic markers kregen steeds meer de overhand. Ik werk voornamelijk met Magnolia, Weestamps en Teddybo's, maar ook andere stempels zoals Satured Canary vind ik heel mooi en werk ik ook af en toe mee. Ook heb ik een eigen blog: http://chantalskaarten.blogspot.com.

Ik hoop jullie voortaan elke zondag te mogen inspireren met mijn kaarten of creaties en vandaag wil ik jullie een "oudje" laten zien, maar deze kalender laat ik wel zien met een reden. Deze kalender heb ik in augustus gemaakt en toen wij de clubdag van de Magnoliaclub hadden en Astrid daar ook aanwezig was, heb ik haar deze kalender cadeau gedaan. Dus ik vond het wel heel leuk om juist deze kalender als eerste creatie te laten zien.

Deze kalender is maar liefst 30x25 cm en daarop heb ik een kalender op A5 uitgeprint met de printer en deze kun je afscheuren (zit met nietjes onder het koofje vast). Het koofje met kalender zit ook wat hoger, zodat je er ook volgend jaar een nieuw jaar in kan stoppen. De letters kalender heb ik ook gemaakt met de computer en uitgeknipt. Ik heb drie Tilda's gekleurd, waarvan twee uit de laatste collectie Turning leaves. Het meisje met de plooirok komt uit de Travelling School collection 2009. Het designpapier dat ik gebruikt heb, is van Pion - Grandma's Schoolbook en heb ik geplakt op wit en kraft cardstock.

De stansen die ik gebruikt heb, is van Tim Holtz (boekringen). Deze stansen heb ik met embossingpoeder bewerkt (copper), Whimsey Stamps (corners), Magnolia (heartswirl en hellebores). Verder heb ik veel houtwerk gebruikt, zoals een houten schaar, liniaal en hartjes. Verder heb ik het afgewerkt met een label met daaran een pen-nib van Tim Holtz, paperclip van Tim Holtz en bloemen van Wild Orchid Craft. Ik heb twee eyelets bevestigd en daaraan een kort gehangen, zodat je deze kalender ook kan ophangen en dus je afspraken hierop kwijt kan.

Hieronder nog even een close-up van de Tilda's met de copic nummers:



Ik wens jullie nog een fijne zondag en kom vooral morgen terug, want dan is het 1 oktober en dan start bij Duymelot de nieuwe maandwedstrijd en ik kan jullie verklappen: dat wordt een hele leuke wedstrijd!

Lieve groetjes, Chantal

16 opmerkingen:

Sandra zei

leuk hoor chantal ziet er goed uit
gr sandra

Margreet zei

Wat een prachtige kalender.
Groetjes Margreet

Pouwla zei

Hoi Chantal,
wat gaaf dat je ook hier je creatie's gaat showen!
Deze kalender is heel mooi!
Groetjes Pouwla.

Tineke zei

Hoi, hoi Chantal,

Nogmaals welkom in het DT team en dat gaat vast helemaal goedkomen.
Echt een gave kalender laat je ons vandaag zien!

Groetjes Tineke

Jokecreatief zei

Wat een mooie kalender. Leuke composities.
groetjes Joke.

marion zei

Hey wat gaaf Chantal, hartelijk gefeliciteerd met je nieuwe job, maak er een succes van, je verdient het meis met de bjoeties die je maakt. Ook dit is weer een prachtexemplaar. Knuf, Marion

creacora zei

Hoi Chantal je eerste creatie is super wat een gave kalender heb je gemaakt !! heel mooi gekleurd ook ! dat beloofd nog wat ..

Groetjes Cora

Frouwkje zei

Hoi Chantal,
De kalender had ik natuurlijk al gezien, maar wat is het een prachtig stukje werk!! En wat leuk om ook hier je creatie's te zien!!
Liefs, Frouwkje

Samantha zei

Hoi Chantal,
Super dat je hier DT-lid bent geworden, van harte!
De kalender had ik al gezien maar hij blijft mooi.
Gr. Samantha

astrid zei

Hoi Chantal

Prachtige creatie, die ik dagelijks in het echt kan bewonderen, nogmaals bedankt, en van harte welkom in ons Design Team.
Ik weet zeker dat je genoeg leuks maakt om met ons te delen.

Groetjes Astrid.

Neline zei

Nogmaals welkom in ons team Chantal!!!
wat een gave binnenkomer zeg!
Heel mooi gemaakt.
groetjes
Neline

Marga50 zei

Hoi Chantlal, gefeliciteerd met je plekje in het DT team. En meteen al een pracht van een binnenkomer heb je geplaatst.Alles is zo mooi passend en ook van kleur. Super mooi gemaakt Chantal.Heel veel succes.! Groetjes Marga.

Marcella zei

hoi chantal
ik heb hem gezien op de clubdag en was er meteen weg van, vind hem zo prachtig

verascrap zei

Hoi Chantal,
Nogmaals van harte welkom op het blog en je kalender is helemaal super!!
Groetjes, vera

roelie zei

prachtig dee kalender zal astrid blij mee zijn

super mooi ook ingekleurd chantal

en welkom hier als design lid

gr roelie S

Margreet zei

ook hier nog n keer welkom in t team meis en je kalender is en blijft n bjoetie
Liefs van mij