Pagina's

zaterdag 6 juli 2013

Knibbel, knabbel, knuistje .......................MDF


 Hallo weer bloggers,

deze keer van mij geen stempelkaart, maar een huisje/kastje van MDF, deze kastjes zijn weer onderweg naar de winkel dus eerdaags weer te bestellen.Ik heb het kastje voor het in elkaar zetten beplakt met het mooi vintage summer papier van Maja en daarmee zie je maar weer dat dit papier overal voor te gebruiken is, qua kleur, thema, seizoen, noem maar op.
Alle kanten zowel binnen als buiten als bovenop zijn hiermee beplakt.
De materialen die ik gebruikt heb zijn veelal materialen die ik door de tijd (jaren) bewaard heb en nu goed van pas kwamen.
Als ik het niet noem, weet ik ook niet meer hoe ik eraan gekomen ben, ;-)

De bloemen die bovenop en in het kastje zitten, ook die met de muzieknoten zijn zelfgemaakt met de flourish mal van Noor!  en color core cardstock, met weer Oma's knopen en wat parels ertussen.
Parelsnoer komt ook weer uit de winkel van Astrid.


Het ritsje was gewoon een oud ritsje wat ik opengewerkt gebruikt heb, kralen bij Astrid vandaan (parels) mini-mini schelpjes vanaf het Spaanse strand.
Het gele vogeltje zat ooit op een boek wat ik kreeg, het verbandgaas uit de verbandkoffer, het glazen flesje heb ik ooit eens een hele serie van gekocht op internet en is gevuld met wat zand en nog kleinere schelpjes.
Het kant komt bij Astrid uit de winkel.De (mini) kaartjes heb ik ooit in een speelgoedwinkel gekocht en de dobbelstenen heb ik gemaakt met klei uit de winkel van Creashop Duymelot en is zelfdrogend en deze heb ik met een copic zwart gemaakt met met de molotow (ook deze heeft Astrid) pen de witte stippen erop gezet.
Veel knopen komen letterlijk en figuurlijk uit Oma's knopendoos en verder kun je ook eens kijken als je bij Astrid in de winkel bent in de knopen lades, want ze heeft een groot aantal knopen die je hier heel goed voor kunt gebruiken.De ijsbeertjes zaten met z'n 3 of 4-en in een zakje en zijn van Marianne Design en ik heb ze op glitterpapier gezet, gewoon gekreukeld en erin gelijmd, afgemaakt met wat parels en kralen (sneeuwballen)

En zo zie je maar weer dat iets leuks niet duur hoeft te zijn, want de materialen zijn of gerecycled of ze komen bij Creashop Duymelot vandaan en we weten allemaal dat het zeker niet de duurste winkel is.
Oh ja alles is hier en daar nog wat bewerkt met gesso.

Dat was het weer en ik wens jullie een heel fijn EN ZONNIG weekend (ja, ja het hele mooie weer komt eraan, yeahhhhhhhhhhhhhh, zomer en tot de volkgende keer maar weer,

creatief liefs,

Mary

3 opmerkingen:

janieworkum zei

Wat een geweldig kastje, ik vind het een topper zo mooi
groetjes Janie

Chantal zei

Ohhhhhhhhhhhhhh Mary, wat heb je jezelf weer overtroffen met dit mooie kastje! Geweldig gedaan!

Margreet zei

wauw meis t is echt weer geweldig hoor
liefs Margreet