Pagina's

zaterdag 13 juli 2013

NEENAH papier en Clever Chole Sweet Geek Bestie

Een hele goedemorgen, middag of avond bloglezers,

hier ben ik weer en deze keer heb ik ook een kaart gemaakt met een Bestie en deze dame heet clever-chole-sweet-geek en je kunt haar hier vinden.


 En hier is ze nog een keer in detail, wat is ze lief he? 


Ik heb haar gekleurd met mijn copics en ik heb al heel wat papier uitgeprobeerd en telkens was er wel iets wat me niet aanstond met het papier, dan te glad, dan loopt de inkt weg, dan gaat het glimmen, etc etc en wat denk je................ Astrid heeft het veelbesproken Amerikaanse Neenah papier in A4 pakken waar er maar liefst 20 van in zitten.
Neenah papier, mooi dik 216 grms  solar white.
Dus heb ik dit papier geprobeerd en wat een uitkomst is dit papier, nu begrijp ik waarom de USA en Engelse dames hier zo lyrisch over zijn, het is geweldig papier om met je copics op te kleuren en het is nog eens voordelig ook.
Het komt waarschijnlijk zondag in de webwinkel bij materiaal, dus ik kan jullie nog geen link geven.

De basis van de easel kaart is grmaakt van het mooie linnen structuur papier en daarop de nieuwe limited Edtion papier van Maja Design, safiero en de vlindertjes en de post card zijn uit papier van Pion.
De stans die ik gebruikt heb om haar uit te stansen is er een van X-cut en er zitten 4 stansen in 1 verpakking voor een klein prijsje.

De tas die bovenin de kaart zitten "verstopt" zijn gemaakt met een mal van Magnolia en de andere is uit Pion papier geknipt.


De bloemen: De grootste roos is een zelfgemaakte roos met een Noor! stansje en de andere zijn WOC bloemen.
De kleine vlindertjes aan de zijkant heb ik op een smal reepje transparant sheet geplakt waardoor het lijkt dat ze voor de kaart langs gaan vliegen ;-)

Nou ik geloof dat ik zo'n beetje alles weer genoemd heb en als er iets niet meer in de web winkel staat, bel of mail Astrid dan even, het kan zijn dat ze het wel heeft,

ik wens jullie een heel fijn zonnig weekend en creatief liefs,

Mary

4 opmerkingen:

Malika zei

Wat een superkaart zeg

Echt gaaf

groetjes Malika

roelie zei

prachtig kaartje met bestie er op

mooie detai,s er op verwerkt

gr roelie

Chantal zei

Zo zeg Mary, wat een werk heb je er weer in zitten en wat een geweldig resultaat met subliem kleuren! Lieve groetjes, Chantal

Margreet zei

t is weer n plaatje hoor meis
Liefs Margreet