Pagina's

dinsdag 30 december 2014

Believe in the magic of christmas en Snow much fun...

Hoi hoi, 

Hier dan toch echt mn laatste kaartjes die ik aan jullie in 2014 wil laten zien. Ik heb een aantal weken geleden deze trapjeskaarten gemaakt. Ik heb een kerst en een winterse variant gemaakt en wil deze allebei aan jullie laten zien.
Het papier is het prachtige papier van Maja- A gift for you. De tekst stempel is van Noor design. Ik heb bovenaan de kaart de rendieren met arreslee stans van noor design gebruikt en op de hoek heb ik de rolroosjes gebruikt met bruin cardstock met wat sneeuw erop zodat het besneeuwde dennenappeltjes geworden zijn. De dennentakken die in de bloementoef zitten zijn van memorybox en de hulstbladeren is met een stans van tim holtz gemaakt.
Aan de binnenkant zie je kaarsen en kerstballen van noor design net als de hertjes. 


Op deze winterse variant heb ik op de voorkant met het doobeepop papier van magnolia een sneeuwpop gemaakt. De ski's zijn van marianne design en de schaatjes zijn van amy design. Onderin de hoek zie je een houten sleetje.
Binnenin de kaart zie je edwin die op de slee aan komt gesjeesd. Ik heb met een magnolia doohickey wat bomen naast hem geplakt zodat t net lijkt alsof hij uit de bossen vandaan komt ;) 
De wegwijzers is ook een doohickey van magnolia.

Dan wil ik verder iedereen alvast een hele fijne jaarwisseling toewensen en we zien elkaar vast weer in het nieuwe jaar....

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Supergaafff!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Margreet zei

dank je wel Gaby