Pagina's

dinsdag 2 december 2014

Happy New Year

Hallo allemaal,

De nieuwe maand is weer begonnen dus dat houd in dat we hier op ons Duymelot-blog ook weer met een nieuwe wedstrijd van start zijn gegaan.
Hieronder mijn voorbeeldkaartje voor de wedstrijd maak een kerst/nieuwjaarskaart. Ik heb dus voor nieuw jaar gekozen deze keer.

Ik heb voor dit kaartje de clock van dutch doobadoo gebruikt. Ik zag laatst bij 1 van de meiden uit het noor team zo'n leuk idee hiermee dat ik gelijk dit kaartje zo in mn hoofd had. Vind de waiting tilda er zo leuk bij passen.
Eerst heb ik op kraft de clock overtrokken en uitgeknipt. Het papier wat ik gebruikt heb is van de kerst collectie It's christmas time van maja design. De 2 glazen zijn ook stempels van magnolia, ik weet alleen even niet uit mn hoofd van welke collectie ze zijn. 
De clock heb ik met de dutch doobadoo pasta bewerkt. Daarna heb ik de klok met wat papier beplakt en op een ondergrondje geplakt. Wat kant, bloemen, houten sterretjes (ooit eens bij een tuincentrum gekocht), glitterblaadjes en bramen bij de action vandaan er op geplakt. De tekst is weer uit een dutch doobadoo stansvel

1 opmerking:

marian zei

Een schitterende creatie.
Groetjes van Marian.