Pagina's

zondag 6 april 2014

Birthday wishes!


Goedemorgen allemaal,

Vandaag wil ik jullie graag weer een kaartje laten zien die ik gemaakt heb als voorbeeldkaart van onze nieuwe Duymelot challenge april - Alles behalve vierkant.  Ik heb daarom een ronde kaart gemaakt (ja, de basis is echt helemaal rond, maar door het kant en uitsteeksels misschien wat lastig om te zien). Doe gezellig mee aan onze maandchallenge en klik op de blinkie in de zijbalk!

Ik heb Aries Tilda gebruikt uit de Zodiac Collectie en hoe toepasselijk voor de mensen die in deze periode jarig zijn qua sterrebeeld.De basis is dus een ronde kaart en ik heb hiervoor de grand nestabilitie van Spellbinders gebruikt. Het papier is van Inkido en ben helemaal weg van deze mooie blauwe kleur. Verder heb ik mijn nieuwe snijmallen van Tim Holtz (strikjes) en vlinderrand van Memory Box gebruikt. Ook heb ik een Magnolia doohickey border gebruikt onder de strik.  Het geheel is afgewerkt met wondgaas, doily en kant want dat kan bijna niet ontbreken op mijn kaarten hihihi. De kleivinders zijn van Martha Stewart. De blaadjes onder op de kaart is een doohickey van Magnolia en de klimop is van Marianne Design.


Tilda heb ik ingekleurd met mijn copic markers en rondom het afdrukje heb ik een puntjesstempel van Unique gebruikt in combinatie met de distress inkt pumic stone.

Ik hoop dat jullie mijn ronde kaart mooi vinden en tot de volgende kaart!


1 opmerking:

esmee zei

een prachtig kaartje