Pagina's

maandag 7 april 2014

Gast Designer April

Hallo Allemaal

De nieuwe wedstrijd is al weer een weekje van start gegaan en bij iedere uitslag vragen we ook iemand om Gast designer te zijn, afgelopen keer was dit Tineke van der Linden.
Dit is haar kaart en daaronder stelt ze zich zelf even voor.

 Hallo blogmaatjes,


Omdat ik de winnares was van de top-3 van de februari-challenge, werd me gevraagd of ik deze maand gast-designer wilde zijn. Altijd leuk natuurlijk! Ik maakte een voorbeeld voor de nieuwe challenge en of ik iets over mezelf wilde vertellen.
Voor degenen die me nog niet kennen....
Ik ben Tineke van der Linden, getrouwd met Goris en samen hebben we 3 kinderen, 2 meisjes en 1 jongen. Onze oudste dochter is getrouwd en zo kregen we er een schoonzoon bij. Eind december 2012 zijn zij de trotse ouders geworden van een dochter en zo werden wij opa & oma van kleindochter Martine. Ik pas 2 dagen in de week op haar wat superleuk en gezellig is!
Al heel wat jaren ben ik creatief bezig. Nadat de oudste geboren was, ben ik kleding gaan naaien wat heel veel voldoening gaf. Ik naaide zo’n beetje alle kleding voor de kinderen en mezelf. En zo’n 20 jaar geleden begon ik ook met kaarten maken. Net als de meesten was het eerst hoofdzakelijk 3d maar later kwam het embossen erbij. Toen nog met een lichtbak Daarna volgde het borduren. De naaimachine kwam steeds minder op tafel....en nu niet veel meer.
De laatste jaren kreeg het scrappen de overhand en dan het liefste in vintagestijl. Niet alleen maak ik kaarten maar ook andere creaties. Voor verjaardagen maak ik ook graag leuke kadoosjes e.d.
Sinds mei 2013 maak ik ook deel uit in het designteam van Marianne Design. Een grote droom van me kwam uit! Met regelmaat zijn er kaarten/creaties te zien in The Collection, Hobby Handig, Creatief met Kaarten, Cards & Scrap en ook heb ik mee mogen doen met het boek Feest! wat onlangs verschenen is.
Ook zit ik in het designteam van Marianne Design Divas waar elke 15e van de maand een leuke challenge is.
Wil je meer kaarten/creaties van mij zien? Kom dan snel langs op mijn blog en misschien doe je er nog meer inspiratie op.
Tot ziens!

Team van Duymelot, hartelijk bedankt dat ik gast-designer mocht zijn! Heel erg leuk dat jullie mij in het zonnetje hebt willen zetten.

Groetjes,
Tineke

Astrid, bedankt dat ik gast-designer mocht zijn en jullie me in het zonnetje zetten!!

Liefs,
Tineke

1 opmerking:

Margreet zei

Wat een super mooi babykaartje
Groetjes Margreet