Pagina's

zondag 14 december 2014

Vintage love


Goedemorgen allemaal,

Vandaag eens geen kerstkaartje... Die zijn allemaal op de bus gedaan. Dus nu tijd voor een vintage kaartje. 

Ik moest wel even omschakelen hoor na al het kerst- en wintergeweld in mijn hobbykamer hahahah, maar het begin is er.... Deze vintagefoto heb ik gevonden op Pinterest en deze geprint. Als je goed kijkt, zie je een crackelee effect. Ik heb nl. Ute gebruikt. Deze extra dikke embossingpoeder heb ik 3x aangebracht en 3x verhit met de heatgun. Daarna 3 minuten in de vriezer gelegd. Daarna heb ik het weer rechtgemaakt en dan ontstaan er de "natuurlijke" oude barsten. Mocht je interesse hebben in de Ute, dan kun je altijd een mailtje naar Astrid sturen. 

Het designpapier blijf ik zo mooi vinden... Het is Pion - Alma's Sewing room en kun je dus ook voor dit soort kaarten gebruiken.


Ik heb weer eens een wat oudere Cheery Lynn - hartendoily gebruikt en deze gestanst met Bazzill cardstock. Ook heb ik een Magnolia doohickey lace border gebruikt en de strik is van Tim Holtz. De cameo heb ik volgens mij eens gekregen en ik heb de pin eraf gehaald en die op een berken hart geplakt. De vlinders zijn ook van het Pion designpapier. Verschillende kantjes en parelkant, bloemen van o.a. Wild Orchid Craft maken mijn kaart verder compleet. 

Ik wens iedereen een fijne zondag en tot de volgende kaart!


1 opmerking:

Margreet zei

Prachtige kaart meis xx