Pagina's

zondag 13 juli 2014

Charlie Chaplin...


Hallo allemaal!

Vandaag eens een heeeeeel ander kaartje! Want tsjonge jonge, wat vind ik het altijd lastig om voor een man (en zeker een wat oudere en gedistingeerde man) een kaart te maken. Ik ben gaan struinen op het internet en vond een plaatje van Charlie Chaplin. De kaart is voor mijn buurman die 65 jaar is geworden en juist daarom vond ik het wel leuk om een kwinkslag te maken naar een bolhoedje en stok hihihi. 


Ik ben even in de vintagestijl gebleven en heb eens met zwart gewerkt om de kleuren van het plaatje door te blijven voeren. Het papier is van Joy! Crafts - Vintage Textures Paper Bloc. De muzieknoten is ook van Joy! Crafts. De filmstrip is er één van Memory Box. De Postcard stempel is van Noor! Design.


De tandwieltjes (ijzeren), muzieknootjes en het ribbelkarton heb ik bewerkt met zilver Viva Decor 3d stempelinkt. Wat een gaaf spul is dat toch zeg! Verder wat kant, knoopjes en bloemen maken de kaart verder af. 

ALS EEN VAN DE ARTIKELEN NIET MEER IN DE WEBSHOP STAAN, KUN JE ASTRID ALTIJD EEN MAIL STUREN! ZIJ KAN HET DAN ALSNOG VOOR JE BESTELLEN.


Ik heb het expres verder rustig gehouden (voor mijn doen hahahah), omdat het toch een mannenkaart is. Ik hoop dat jullie ook deze kaart van mij kunnen waarderen, ondanks dat het even wat anders is dan gebruikelijk. Thinking outside the box.

Fijne zondag en tot de volgende keer!


4 opmerkingen:

Anoniem zei

Geweldige kaart!!!
Creatieve groetjes, Gaby

Muuske zei

Schitterende kaart.groetjes Margo.

José Wiggers zei

Jee Chantal wat leuk ook al is het eens wat totaal anders!! Super mooi gedaan.

Liefs José

Cinderella zei

Geweldig leuke kaart
Groetjes Cinderella